Луксозен гранитогрес Outdoor Extend - Cifre

Луксозен гранитогрес Outdoor Extend - Cifre

Cifre94.70 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Extend Sand Matt Rect.
Extend Sand Matt Rect. 60x60см
94.70лв.
кв.м.
Extend Grey Matt Rect.
Extend Grey Matt Rect. 60x60см
94.70лв.
кв.м.
Extend Slate Matt Rect.
Extend Slate Matt Rect. 60x60см
94.70лв.
кв.м.

Cifre Group е една от водещите испански бизнес групи с над 30-годишен опит в производството на плочки и гранитогрес. Днес Cifre разполага с 4 големи производствени фабрики, като всяка една е специализирана в производството на специфичен вид продукт и формат. На база дългогодишния си опит и стремежа си в непрекъснато развитие и следене на най - новите тенденции, Cifre Group се нарежда сред едни от най - известните и доказали се на пазара производители, като един лесно разпознаваем и висококачествен бранд в производството на гранитогрес, фаянс и теракота.

Луксозен гранитогрес Outdoor Extend е чудесен избор за любителите на изчистения и стилен дизайн. Плочките от серията са представени в светли и тъмни нюанси, с които може да създадете желания ефект. Луксозен гранитогрес Extend е с матов завършек, който създава лека грапавина по повърхността на плочките, предпазвайки от подхлъзвания и нежелани инциденти. Преобразете екстериора нa дома си с помощта на луксозен гранитогрес Outdoor Extend.

Луксозен гранитогрес Outdoor Extend 60x60см

Дебелина: 20 см
Модели: Extend Sand Matt Rect., Extend Grey Matt Rect., Extend Slate Matt Rect. - 94.70 лв/кв.м

Производител: Cifre, Испания

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение