Луксозен гранитогрес Outdoor Nebraska 2 см - Cifre

Луксозен гранитогрес Outdoor Nebraska 2 см - Cifre

Cifre113.70 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Elm Mate
Elm Mate 30x120 см
113.70лв.
кв.м.
Maple Mate
Maple Mate 30x120 см
113.70лв.
кв.м.
Oak Mate
Oak Mate 30x120 см
113.70лв.
кв.м.

Cifre Group е една от водещите испански бизнес групи с над 30-годишен опит в производството на плочки и гранитогрес. Днес Cifre разполага с 4 големи производствени фабрики, като всяка една е специализирана в производството на специфичен вид продукт и формат. На база дългогодишния си пит и стремежа си в непрекъснато развитие и следене на най - новите тенденции, Cifre Group се нарежда сред едни от най - известните и доказали се на пазара производители, като един лесноразпознаваем и висококачествен бранд в производството на гранитогрес, фаянс и теракота.

Преобразете площта около Вашата къща с помощта на гранитогрес Outdoor Nebraska 2 см. Имитацията на естествено дърво ще внесе усещане за уют и елегантност в дома Ви. Гранитогрес Outdoor Небраска 2 см е подходящ за полагане директно върху тревни плочки, пясък, чакъл. Модерен и стилен начин да разчупите атмосферата във Вашия дом.

Луксозен гранитогрес Nebraska 30х120 см

Дебелина: 2 см
Модели: Elm Mate, Maple Mate, Oak Mate - 113.70 лв/кв.м


Производител: Cifre, Испания

 

 

 

 

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение