Луксозен гранитогрес Outdoor Nexus 2 см - Cifre

Луксозен гранитогрес  Outdoor Nexus 2 см - Cifre

Cifre94.70 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

White Mat
White Mat 60х60 см
94.70лв.
кв.м.
Pearl Mat
Pearl Mat 60х60 см
94.70лв.
кв.м.
Antracite Mat
Antracite Mat 60х60 см
94.70лв.
кв.м.

Cifre Group е една от водещите испански бизнес групи с над 30-годишен опит в производството на плочки и гранитогрес. Днес Cifre разполага с 4 големи производствени фабрики, като всяка една е специализирана в производството на специфичен вид продукт и формат. На база дългогодишния си пит и стремежа си в непрекъснато развитие и следене на най - новите тенденции, Cifre Group се нарежда сред едни от най - известните и доказали се на пазара производители, като един лесноразпознаваем и висококачествен бранд в производството на гранитогрес, фаянс и теракота.

Гранитогрес Outdoor Nexus 2 см e прекрасен начин да преобразите атмосферата около дома Ви. Здравината, стабилността и устойчивостта на гранитогреса позволяват директно полагане върху трева, пясък чакъл. Модерен начин да внесете уют, комфорт и стил в дома Ви. Създайте изискана атмосфера във Вашето жилище, като изберете Outdoor Nexus 2 см.

Луксозен гранитогрес Nexus 60х60 см

Дебелина: 2 см
Модели: White Mat., Pearl Mat, Antracite Mat - 94.70 лв/кв.м

Производител: Cifre, Испания
              

 

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение