Луксозен гранитогрес Pierre - Cifre

Луксозен гранитогрес Pierre - Cifre

Cifre121.90 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Pierre Grey
Pierre Grey 80x80см
121.90лв.
кв.м.
Pierre Black
Pierre Black 80x80см
121.90лв.
кв.м.

Cifre Group е една от водещите испански бизнес групи с над 30-годишен опит в производството на плочки и гранитогрес. Днес Cifre разполага с 4 големи производствени фабрики, като всяка една е специализирана в производството на специфичен вид продукт и формат. На база дългогодишния си опит и стремежа си в непрекъснато развитие и следене на най - новите тенденции, Cifre Group се нарежда сред едни от най - известните и доказали се на пазара производители, като един лесно разпознаваем и висококачествен бранд в производството на гранитогрес, фаянс и теракота.

Луксозен гранитогрес Pierre вдъхновява с изискан и внушителен дизайн, който ще внесе нотка на строгост в помещението. Серията е представена от два модела в сиви и черни нюанси. Плочките от серията са с изчистена визия, благодарение на която могат лесно и безпроблемно да се съчетават с различни видове мебелировка. Луксозен гранитогрес Pierre е с матов завършек, който създава лека грапавина, която предпазва от нежелани подхлъзвания и инциденти. Освен стилния си дизайн, плочките от серията разполагат и с много добри технически характеристики, които позволяват поставянето им както в дома, така и в обществени помещения като офиси, хотели и бизнес сгради. Добавете сигурен и модерен акцент към цялостния интериор на Вашия дом с Луксозен гранитогрес Pierre.

Луксозен гранитогрес Pierre 80x80см

Дебелина: 20 см
Модели: Pierre Grey, Pierre Black - 121.90 лв/кв.м

Производител: Cifre, Испания

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение