Матиран гранитогрес Rovere - Cifre

Матиран гранитогрес Rovere - Cifre

Cifre36.00 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

Rovere Crudo
Rovere Crudo 22.5x90см
36.00лв.
кв.м.
Rovere Nature
Rovere Nature 22.5x90см
36.00лв.
кв.м.
Rovere Nuez
Rovere Nuez 22.5x90см
36.00лв.
кв.м.
Rovere Glaciar
Rovere Glaciar 22.5x90см
36.00лв.
кв.м.
Rovere Blanco
Rovere Blanco 22.5x90см
36.00лв.
кв.м.
Rovere Pearl
Rovere Pearl 22.5x90см
36.00лв.
кв.м.

Cifre Group е една от водещите испански бизнес групи с над 30-годишен опит в производството на плочки и гранитогрес. Днес Cifre разполага с 4 големи производствени фабрики, като всяка една е специализирана в производството на специфичен вид продукт и формат. На база дългогодишния си опит и стремежа си в непрекъснато развитие и следене на най - новите тенденции, Cifre Group се нарежда сред едни от най - известните и доказали се на пазара производители, като един лесно разпознаваем и висококачествен бранд в производството на гранитогрес, фаянс и теракота.

Матиран гранитогрес Rovere е истинско произведение на изкуството, което ще Ви пренесе в изцяло нов свят, изпълнен с красота и елегантност. Серията събужда нежни емоции със своите топли и студени цветови нюанси. Един прекрасен баланс между спомени и модерно излъчване. Колекцията е селекция от шест великолепни дървесни нюанси, придаващи уют на всяко помещение. Реалистично пресъздадената текстура и цветови тоналности позволяват създаването на уникален интериорен дизайн, носещ истинска топлина и уют. Матираната повърхност на плочките им придава допълнителна здравина и устойчивост, а леката им грапавина ще намали опасността от подхлъзване. Гранитогрес Rovere се отличава и с добрите си технически характеристики, като здравина и устойчивост на високи механични натоварвания, които го правят идеален избор за полагане в офиси, бизнес сгради и хотели, където ще допълни цялостния дизайн на помещението. Придайте истински чар и несравнимо великополие на дома си с матиран гранитогрес Rovere.

Матиран гранитогрес Rovere 22.5x90см

Дебелина: 8.5 мм
Модели: Rovere Crudo, Rovere Nature, Rovere Nuez, Rovere Glaciar, Rovere Blanco, Rovere Pearl - 36.00 лв/кв.м

Производител: Cifre, Испания

 

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение