Калиброван гранитогрес Pure - Cisa Ceramiche

промо
Калиброван гранитогрес Pure - Cisa Ceramiche


87.60 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

Pure Carrara Lux Rett
Pure Carrara Lux Rett 59.4x119см
147.94лв.87.60лв.
кв.м.
Pure Covelano Lux Rett
Pure Covelano Lux Rett 59.4x119см
147.94лв.87.60лв.
кв.м.
Pure Supreme Grey Lux Rett
Pure Supreme Grey Lux Rett 59.4x119см
147.94лв.87.60лв.
кв.м.

Cisa Ceramiche е основана в Сасуоло през 1954 г. и е едно от първите предприятия на окръг Сасуоло. Компанията е лидер в производството на керамични и порцеланови плочки, намиращи приложение във всякакви архитектурни проекти. Cisa Ceramiche е съсредоточена върху запазване и подобряване качеството и оригиналността на своите продукти, внедрявайки най-новите технологии в своя производствен процес. Функционалността и естетиката, запазване на околната среда и най-съвременните технологии са отличителните елементи в производството на фирмата. Тя има за цел да предлага продукти с високо качество, в съответствие  със стилистичното развитие на пазарите. Продуктите на компанията се реализират с помощта на технологии, намаляващи потреблението на природни ресурси и минимизиращи въздействието на вредни вещества върху околната среда. При производството на своите продукти, Cisa Ceramiche използва нова цифрова технология, благодарение на която предлага широка гама от графични опции и модели, пресъздаващи всички видове текстури, цветове и повърхности. С помощта на тази технология, всички продукти на фирмата са изключително атрактивни и високоустойчиви. Cisa Ceramiche продълава да се усъвършенства, с цел да удовлетворява нуждите на своите потребители.

Калиброван ранитогрес Pure е вдъхновен от величието и благородството на естествената мраморна повърхност. Нежните ивици, шарещи по повърхността на плочките, придават дълбочина на разцветката и автентичност на илюзията за естествен мрамор. Светлите нюанси ще придадат един напълно нов и свеж вид на помещението, внасяйки усещане за повече пространство и светлина. Серията е калибрована, което означава, че при самото полагане на плочките е нужно минимално количество фуга. Превърнете дома си в истински интериорен шедьовър с калиброван гранитогрес Pure.

Калиброван гранитогрес 59.4х119 см

Дебелина: 9.5 мм
Модели: Pure Carrara Lux Rett, Pure Covelano Lux Rett, Pure Supreme Grey Lux Rett - 147.94лв лв/кв.м Промо цена: 87.60лв.

Производител: Cisa Ceramiche, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.05.2021 до 24.06.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение