Калиброван гранитогрес серия Fable - Corso Italia

промо
Калиброван гранитогрес серия Fable - Corso Italia

Corso Italia



73.90 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Fable White
Fable White 22.5x90см
96.35лв.73.90лв.
кв.м.
Fable Grey
Fable Grey 22.5x90см
96.35лв.73.90лв.
кв.м.
Fable Cognac
Fable Cognac 22.5x90см
96.35лв.73.90лв.
кв.м.

Corso Italia провежда множество изследвания на материали, с цел производството на завладяващи и уникални дизайни. Фирмата създава плочки, вдъхновени от италианския начин на живот, съобразявайки ги с новите тенденции на международния пазар. Всички продукти на Corso Italia са изработени с внимание и отношение към качеството и гарантират за своите добри технически характеристики. Продуктите не освобождават опасни вещества и са устойчиви на надраскване, високи механични натоварвания, петна и износване. Corso Italia гарантира за качеството на продуктите си, с цел да удовлетвори нуждите на своите потребители.

Калиброван гранитогрес серия Fable е чудесна модерна интерпретация на естествен дървен паркет. Серията е представена от три цвята в светли и тъмни нюанси. Светлите нюанси ще увеличат визулно пространството в помещението, а тъмните ще добавят стил и елегантност. Браздите по-повърхността на гранитогрес Fable, му придават 3Д ефект и дълбочина на цветовете. Kласическата красота на естественото дърво дава усещане за топлина и уют, давайки естествен стил на помещението. Преобразете дома си с калиброван гранитогрес серия Fable.

Калиброван гранитогрес серия Fable - Corso Italia

Размери: 22.5x90 см
Повърхност: Матирана

Модели: Fable White, Fable Grey, Fable Cognac

Производител: Corso Italia, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 19.09.2023 до 18.10.2023

Изпратете запитване

Изпрати съобщение