Гранитогрес Trame - Cotto Tuscania

Гранитогрес Trame - Cotto Tuscania


56.60 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

Trame Juta Bianco
Trame Juta Bianco 20x20см
56.60лв.
кв.м.
Trame Juta Grigio
Trame Juta Grigio 20x20см
56.60лв.
кв.м.
Trame Damier Bianco
Trame Damier Bianco 20x20см
65.35лв.
кв.м.
Trame Damier Colour
Trame Damier Colour 20x20см
65.35лв.
кв.м.
Trame Mako Colour
Trame Mako Colour 20x20см
65.35лв.
кв.м.
Trame Mako Grigio
Trame Mako Grigio 20x20см
65.35лв.
кв.м.
Trame Tulip Colour
Trame Tulip Colour 20x20см
65.35лв.
кв.м.
Trame Tulip Grigio
Trame Tulip Grigio 20x20см
65.35лв.
кв.м.
Trame Iris Colour
Trame Iris Colour 20x20см
65.35лв.
кв.м.
Trame Iris Grigio
Trame Iris Grigio 20x20см
65.35лв.
кв.м.
Trame Clip Colour
Trame Clip Colour 20x20см
65.35лв.
кв.м.
Trame Clip Grigio
Trame Clip Grigio 20x20см
65.35лв.
кв.м.

Cotto Tuscania е италиански производител на плочки за баня и гранитогрес. В духа на компанията е да следва и прилага новостите в бранша, като същевременно държи на традициите и ценностите, които са нейна движеща сила от самото ѝ създаване. Така през 2007 година Cotto Tuscania инвестира в нови технологии, които заменят старите поточни линии и дават възможност за разширяване на производството с нови продукти. Успоредно с това компанията разполага с лаборатория, където се провеждат собствени изследвания и се търсят нови решения в разработката на видове повърхности, покрития и нови цветове. Характерно за продуктите на Cotto Tuscania е тенденцията да следват естетиката на природата и на естествените материали, копирайки дърво, метал и текстил. Cotto Tuscania предлага своите продукти, обединени в две основни линии: ToscoKer и Linea Progetto.

Гранитогрес Trame - Cotto Tuscania е прекрасен избор за създаването на един интригуващ и неповторим интериорен дизайн. Естествените цветове и красивите детайли превръщат тези плочки в уникални по рода си. Неповторимите извивки и професионалната изработка на гранитогрес Trame са гаранция за един перфектен и завладяващ дизайн. Матираната повърхност в комбинация с леката грапавина ще му придаде здравина и устойчивост на натоварвания и влага. Също така ще Ви предпази от подхлъзване в случай на мокър под. Създайте дизайн, достоен за възхищение, благодарение на изкусната изработка на гранитогрес Trame.

Гранитогрес Trame - Cotto Tuscania

Гранитогрес 20x20 см

Дебелина: 10мм
Модели: Trame Juta Bianco, Trame Juta Grigio, Trame Damier Bianco, Trame Damier Colour, Trame Mako Colour, Trame Mako Grigio, Trame Tulip Colour, Trame Tulip Grigio, Trame Iris Colour, Trame Iris Grigio, Trame Clip Colour, Trame Clip Grigio

Производител: Cotto Tuscania, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение