Гранитогрес серия Sierra - Dado Ceramica

Гранитогрес серия Sierra - Dado Ceramica

Dado Ceramica96.43 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

Sierra Grigio Rett.
Sierra Grigio Rett. 20х122см
96.43лв.
кв.м.
Sierra Rovere Rett.
Sierra Rovere Rett. 20х122см
96.43лв.
кв.м.
Sierra Beige Rett.
Sierra Beige Rett. 20х122см
96.43лв.
кв.м.
Sierra Noce Rett.
Sierra Noce Rett. 20х122см
96.43лв.
кв.м.

Dado Ceramica произвеждат гранитогреси за жилищни и обществени сгради. В продължение на 35 г. фабриката непрестанно усъвършенства своята продукция по отношение на качество и стил. Dado Ceramica използва специална Double-fired производствена технология, която прави нюансите по-ярки и позволява върху плочките да се пресъздават сложни цветови модели и ефекти. Друга иновация е дигиталната технология Full HD, предлагаща висока разделителна способност на графиката върху плочките. Фабриката има богато продуктово портфолио, включващо модели с размери 120 см и такива с дебелина от 18 мм. Като част от Ecodado+ Group, всички производствени технологии и цикли на Dado Ceramica имат минимално въздействие върху околната среда.

Гранитогрес серия Sierra е неповторима имитация на дървесна повърхност, съчетана с отличаващите характеристики на гранитогреса като здравина, твърдост и устойчивост. Браздите по-повърхността на гранитогрес Sierra му придават 3Д ефект и дълбочина на цветовете. Kласическата красота на естественото дърво дава усещане за топлина и уют, давайки естествен стил на помещението. Създайте комфортна и уютна атмосфера в дома си с гранитогрес серия Sierra.

Гранитогрес 20x122 см

Дебелина: 10 мм
Модели: Sierra Grigio Rett. Sierra Rovere Rett., Sierra Beige Rett., Sierra Noce Rett.

Производител: Dado Ceramica, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение