Гланциран калиброван гранитогрес REX Travertino Grey Glossy - Florim Group

Гланциран калиброван гранитогрес REX Travertino Grey Glossy - Florim Group


51.90 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

REX Travertino Grey Glossy
REX Travertino Grey Glossy 60x120см
51.90лв.
кв.м.

Florim Group Italy е италианска компания, утвърдена в производството на керамични плочки. Компанията използва естетически изследвания и най-модерни производствени технологии, за да създава висококачествени продукти. Фирмата предлага огромно разнообразие дизайнерски модели, които да покрият нуждите на всеки потребител. Компанията разполага с търговски представители и партньори в Европа, Америка и Азия. Florim Group Italy има за цел да поддържа висок стандарт на производство и да продължава да предлага голяма гама от качествени продукти.

Гланциран калиброван гранитогрес REX Travertino Grey Glossy е перфектен избор, ако искате да създаде нещо наистина впечталяващо и уникално. Сивият цвят ще внесе усещане за простор и ще придаде характер и стил на помещението. Гланцираната повърхност придава допълнително блясък на плочките. Този тип гранитогрес не задържа петна, а почистването е изключително лесно и бързо. Създайте един очарвателен и зашеметяващ интериорен дизайн с гранитогрес REX Travertino Grey Glossy.

Гланциран калиброван гранитогрес REX Travertino Grey Glossy

Размери: 60x120 см

Цена: 51.90 лв/кв.м

Производител: Florim Group Italy, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение