Калиброван гранитогрес Sahara Noir Glossy - Florim Group Italy

промо
Калиброван гранитогрес Sahara Noir Glossy - Florim Group Italy


45.40 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Sahara Noir Glossy
Sahara Noir Glossy 60х120см
58.90лв.45.40лв.
кв.м.

Florim Group Italy е италианска компания, утвърдена в производството на керамични плочки. Компанията използва естетически изследвания и най-модерни производствени технологии, за да създава висококачествени продукти. Фирмата предлага огромно разнообразие дизайнерски модели, които да покрият нуждите на всеки потребител. Компанията разполага с търговски представители и партньори в Европа, Америка и Азия. Florim Group Italy има за цел да поддържа висок стандарт на производство и да продължава да предлага голяма гама от качествени продукти.

Калиброван гранитогрес Sahara Noir Glossy е вдъхновен от изяществото и величието на естествената мраморна текстура. Нежните ивици, шарещи по повърхността на плочките, придават дълбочина на разцветката и автентичност на илюзията за естествен мрамор. Тъмният цвят на гранитогрес Sahara Noir Glossy допринася с луксозно и изискано излъчване. Плочките са с гланцирана повърхност, която им придава изящен и стилен блясък, който гарантирано ще привлича всички погледи. Много важно предимство на гланцирания завършек е, че прави повърхността на плочките изключително гладка и това не позволява задържането на каквито и да било петна или замърсявания. Серията е калибрована, което означава, че при самото полагане на плочките, те се нуждаят минимално количество фуга. Внесете нотка изящество в дома си с калиброван гранитогрес Sahara Noir Glossy.

Калиброван гранитогрес Sahara Noir Glossy - Florim Group Italy - Commercial к-во

Размери: 60x120 см

Цена: 58.90 лв/кв.м Промо цена: 45.40 лв/кв.м

Производител: Florim Group Italy, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 27.03.2020 до 12.04.2020

Изпратете запитване

Изпрати съобщение