Калиброван гранитогрес Home - FlyZone (-17%)

промо
Калиброван гранитогрес Home - FlyZone (-17%)

FlyZone49.90 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Home Honey
Home Honey 20x120см
60.12лв.49.90лв.
кв.м.
Home Barrique
Home Barrique 20x120см
60.12лв.49.90лв.
кв.м.

FlyZone е италианска компания, утвърдена в производството на керамични и порцеланови плочки. Фирмата разчита на висококачествена изработка в различни стилове и дизайни. Компанията се стреми непрекъснато да развива своите продукти, с цел да удовлетвори напълно желанията на своите клиенти. Всички продукти на FlyZone са изработени с внимание и отношение към качеството и гарантират за своите добри технически характеристики. FlyZone има за цел да поддържа висок стандарт на производство и да продължава да предлага голяма гама от висококачествени продукти.

Калиброван гранитогрес Home разкрива истинския италиански чар с топли средиземноморски цветове. Колекцията представя елегантността на естествените дървесни мотиви. Браздите по-повърхността на гранитогрес Home му придават 3Д ефект и дълбочина на цветовете. Kласическата красота на естественото дърво дава усещане за топлина и уют, давайки естествен стил на помещението. Матирания завършек създава лека грапавина по повърхността на плочките, намалявайки опасността от подхлъзване върху мокър под. Серията е калибрована, което означава, че при самото полагане на плочките, те се нуждаят от минимално количество фуга. Създайте една удивителна и пленителна атмосфера в дома си с калиброван гранитогрес Home.

Калиброван гранитогрес Home 20х120 см

Модели: Home Honey, Home Barrique - 60.12 лв/кв.м  Промо цена: 49.90лв/кв.м

Производител: FlyZone, Италия

 

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 23.09.2020 до 22.10.2020

Изпратете запитване

Изпрати съобщение