Полиран гранитогрес серия Kashmir Rect. - Pamesa

Полиран гранитогрес серия Kashmir Rect. - Pamesa

Pamesa62.60 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Kashmir Perla Rect.
Kashmir Perla Rect. 75х75см
62.60лв.
кв.м.
Kashmir Hueso Rect.
Kashmir Hueso Rect. 75х75см
62.60лв.
кв.м.

Pamesa  е фирма, посветена в проектирането, производството и дистрибуцията на керамични плочки. Компанията поставя началото си през далечната 1970г. От тогава насам Pamesa се стреми да подобрява качеството на своите продукти. Фирмата използва дигитални технологии, с които създава модерни решения, идеално балансирани между иновация и природа. Pamesa предлага съвременни и естетични модели, които да задоволят и удовлетворят потребностите на всяко домакинство.

Полиран гранитогрес серия Kashmir Rect. е с мраморна текстура, която внася усещане за благородство и висока класа. Полираната повърхност придава допълнително блясък на плочките. Този тип гранитогрес не задържа петна, а почистването е изключително лесно и бързо. Преобразете цялостно дома с полиран гранитогрес серия Kashmir Rect.

Полиран гранитогрес серия Kashmir Rect. - Pamesa

Размери: 75x75 см

Цена: 62.60 лв/кв.м

Полиран гранитогрес серия Kashmir Rect. е изящна интерпретация на мраморна повърхност. Плочките от серията са с ралична шарка и клиентът няма право да избира. Kashmir Rect. е с полиран зарършек, който ще внесе стил и елегантност във всяко помещение.

Производител: Pamesa, Испания

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение