Полиран гранитогрес серия Piave - Pamesa

Полиран гранитогрес серия Piave - Pamesa

Pamesa62.60 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Piave Cream Rect.
Piave Cream Rect. 75х75см
62.60лв.
кв.м.
Piave Argent Rect.
Piave Argent Rect. 75х75см
62.60лв.
кв.м.
Piave Coal Rect.
Piave Coal Rect. 75х75см
62.60лв.
кв.м.

Pamesa  е фирма, посветена в проектирането, производството и дистрибуцията на керамични плочки. Компанията поставя началото си през далечната 1970г. От тогава насам Pamesa се стреми да подобрява качеството на своите продукти. Фирмата използва дигитални технологии, с които създава модерни решения, идеално балансирани между иновация и природа. Pamesa предлага съвременни и естетични модели, които да задоволят и удовлетворят потребностите на всяко домакинство.

Полиран гранитогрес серия Piave разкрива уникална имитация на естествена мраморна повърхност, пресъздавайки я по модерен и неповторим начин. Серията е представена от светли и тъмни нюанси, които ще вдъхнат свежест и стил в помещението. Piave е с полирана повърхност, която не задържа петна и мръсотия, а почистването й е лесно и безпроблемно. Създайте изискан и луксозен дизайн във Вашия дом с полиран гранитогрес серия Piave - Pamesa.

Полиран гранитогрес серия Piave - Pamesa

Размери: 75x75 см

Цена: 62.60 лв/кв.м

Полиран гранитогрес серия Piave - Pamesa е изящна интерпретация на мраморна повърхност. Плочките от серията са с ралична шарка и клиентът няма право да избира. Piave е с полиран зарършек, който ще внесе стил и елегантност във всяко помещение.

Производител: Pamesa, Испания

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение