Калиброван гранитогрес Prestigio Travertino Lucidato - Refin Ceramiche

промо
Калиброван гранитогрес Prestigio Travertino Lucidato - Refin Ceramiche


46.90 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Prestigio Travertino Lucidato
Prestigio Travertino Lucidato 60x60см
46.90лв.
кв.м.

Фабрика Refin Ceramiche е създадена през 1962г. и е част от Gruppo Concorde, една от най-големите кeрамични групи в Европа. Refin Ceramiche предлага огромна гама порцеланови плочки, решение както за жилищни, така и за бизнес сгради. Благодарение на постоянни технически изследвания, фирмата е постигнала отлични резултати в производството на своите продукти. По този начин Refin Ceramiche се е превърнала в изявен лидер на международния пазар. Компанията винаги се е ангажирала с мащабни инвестиции, за да поддържа своите производствени и корпоративни структури.

Калиброван гранитогрес Prestigio Travertino Lucidato е истинско вдъхновение за ценителите на луксозното и стилно излъчване. Нежните ивици, шарещи по повърхността на плочките, говорят за огромно внимание, отделено при изработката на продукта. Плочките са с полирана повърхност, която им придава изящен и стилен блясък, който гарантирано ще привлича всички погледи. Много важно предимство на полирания завършек е, че прави повърхността на плочките изключително гладка и това не позволява задържането на каквито и да било петна или замърсявания. Серията събужда нежни емоции със своите пастелни цветове - един прекрасен баланс между стилно и модерно излъчване. Колекцията е калибрована, което означава, че при самото полагане на плочките, е нужно минимално количество фуга. Създайте изискана и модерна атмосфера в дома си с калиброван гранитогрес Prestigio Travertino Lucidato.

Калиброван гранитогрес 60x60 см

Дебелина: 9мм
Модели: Prestigio Travertino Lucidato - 46.90 лв/кв.м

Производител: Refin Ceramiche, Италия
              

 

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.03.2021 до 24.04.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение