Гранитогрес Wall Inspiration - Ricchetti Ceramiche

Гранитогрес Wall Inspiration - Ricchetti Ceramiche


94.55 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Wall Inspiration Chalk
Wall Inspiration Chalk 7.5x25см
94.55лв.
кв.м.
Wall Inspiration Powder
Wall Inspiration Powder 7.5x25см
94.55лв.
кв.м.
Wall Inspiration Rust
Wall Inspiration Rust 7.5x25см
94.55лв.
кв.м.

Ricchetti Ceramiche е един от италианските гиганти в производството на плочки за баня и гранитогреси, спечелил си международно признание. Фабриката предлага богата гама от продукти, характеризиращи се с разнообразие от декорации и текстура, отговарящи на високите изисквания на световния пазар. Неразривна част от политиката на Ricchetti е повишаване на качеството на продукцията чрез непрестанни инвестиции и внедряване на иновативни производствени процеси. От създаването си през 1960 г. фабриката бързо, но сигурно печели славата на компания, предлагаща продукти с изявена идентичност, отразяващи последните тенденции в интериорния дизайн.

Гранитогрес Wall Inspiration завладява с умелата си имитация на естествена каменна повърхност. Множеството бразди и пукнатини, шарещи по повърхността на плочките, създават дълбочина на цветовете и автентичност на илюзията за естествен камък. Плавно, преливащите нюанси придават допълнителна елегантност на плочките. Матирания завършек създава лека грапавина по тяхната повърхност, намалявайки опасността от подхлъзване върху мокър под. Създайте модерен градски уют с помощта на гранитогрес Wall Inspiration. 

Гранитогрес 10х30 см

Дебелина 9.5мм
Модели: Wall Inspiration Chalk, Wall Inspiration Powder, Wall Inspiration Rust - 94.55 лв/кв.м

Производител: Ricchetti Ceramiche, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение