Хидромасажна вана Aurora 120 TOC - Treesse

Хидромасажна вана Aurora 120 TOC - Treesse

Treesse8955.00 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

През своите повече от четири десетилетия на пазара Treesse се е утвърдила като компанията произвеждаща най-съвременните вани и мултифункционални душ кабини. Отличителна черта на фабриката е богатият опит при работата с разнообразни материали, най-характерният сред които е дървото. Използването на специални смоли и технологията CrystalTech позволяват на Treesse да създава форми, които биха били немислими с употребата на традиционните суровини. Задълбочените проучвания в областта на научно-изследователската и развойна дейност, водят до създаването на иновативни технологии, сред които Ghost System и MyTherme System, пресъздаващи възхитителното усещане за естествен горещ извор в домашни условия. Treesse предлагат собствен визия при дизайна, като по този начин удовлетворяват дори най-взискателните клиентски изисквания и вкусове.

Нежни извивки специално създадени за едно иновативно усещане при къпане - това е Aurora. Ваната се отличава не само със своите удобства, но и със зашеметяващата си визия. Aurora е предназначена за ъглов монтаж и ще се превърне в дизайнерския акцент на Вашата баня.

Размери: 120x120x58 см / Обем: 150 литра

  • 5 хидромасажни джета
  • 15 аеромасажни джета
  • Дигитална система
  • Система за дезинфекция
  • Дистанционно управление
  • Сифон
  • Сензор за ниво на водата
  • Подводно осветление

Допълнително може да закупите:
- челен панел - 360.00 лв/бр

Забележка: По желание на клиента, той може да закупи допълнителни екстри като - температурен стабилизатор на водата, хроморетапия, възглавница, озонотерапия, радио с дистанционно управление, вход за Ipod/CD, смесители в хромиран/златен цвят и други. Ваната и панелите към нея могат да се изработят в цвят по системата RAL. За повече информация, моля обърнете се към консултант на магазини Баня Стил!

Производител: Treesse, Италия

* Луксозни вани цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение