Хидромасажна вана Blanque 1880 STD - Tresse

Хидромасажна вана Blanque 1880 STD - Tresse

Treesse5400.00 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

През своите повече от четири десетилетия на пазара Treesse се е утвърдила като компанията произвеждаща най-съвременните вани и мултифункционални душ кабини. Отличителна черта на фабриката е богатият опит при работата с разнообразни материали, най-характерният сред които е дървото. Използването на специални смоли и технологията CrystalTech позволяват на Treesse да създава форми, които биха били немислими с употребата на традиционните суровини. Задълбочените проучвания в областта на научно-изследователската и развойна дейност, водят до създаването на иновативни технологии, сред които Ghost System и MyTherme System, пресъздаващи възхитителното усещане за естествен горещ извор в домашни условия. Treesse предлагат собствен визия при дизайна, като по този начин удовлетворяват дори най-взискателните клиентски изисквания и вкусове.

Елегантна комбинация от прави линии и заоблени ръбове, която ще придаде стилен завършек на Вашата баня. Благодарение на своята хидромасажна система и удобна възглавница Blanque 1880 ще Ви накара да се почувствате като в истински спа център.

Размери: 180x80x64 см / Обем: 200 литра

  • 6 хидромасажни джета с дигитално стартиране
  • Кафява възглавница - 1 бр (налична още в бял, златен и черен цвят)
  • Дръжка - 1 бр
  • Сифон
  • Сензор за ниво на водата

Допълнително може да закупите:
- челен панел - 675.00 лв/бр
- страничен панел - 450.00 лв/бр

Забележка: По желание на клиента, той може да закупи допълнителни екстри като - система за дезинфекция, температурен стабилизатор на водата, хромотерапия, хромотерапия с LED осветление, подводно осветление, допълнителна възглавница, радио с дистанционно управление, вход за Ipod/CD и други. Ваната и панелите към нея могат да се изработят в цвят по системата RAL. За повече информация, моля обърнете се към консултант на магазини Баня Стил!

Производител: Treesse, Италия

* Луксозни вани цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение