Душ кабина H2 D2A - 2B Box Docce

Душ кабина H2 D2A - 2B Box Docce

2B Box Docce2594.30 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Отдаденост, страст и любов към иновациите! Box Docce 2B е бранд, в който екип от специалисти в производството на душ кабини и разработването на индивидуални дизайнерски проекти, работи с непрестанна страст и любов към иновациите. Богатия опит на Box Docce 2B и непрекъснатите инвестиции в нови технологии определено нареждат продуктите под тази марка сред едни от най - качествените, иновативни и желани от клиентите. Box Docce 2B гарантира изработка на висококачествени продукти, сложни изработки, прецизен дизайн и функционалност!

Душ кабините от серия H2 D2A вдъхновяват със стилен и луксозен дизайн, който ще се превърне в един от най-отличителния елемент в интериора на помещението. Моделите от серията са изработени от закалено прозрачно стъкло с дебелина 8 мм и профил в черен цвят. Черният профил на кабините от серията, е този елемент, който им придава този неповторим чар. Душ кабините от тази серия разполагат с една отваряема врата с дръжка. Моделите разполагат с магнити, които гарантират за плътното затваряне на вратата. Душ кабина H2 D2A - 2B Box Docce ще Ви позволят ежедневно да се наслаждавате на приятни и отпускащи преживявания под душа, без да се притеснявате, че останалата част от помещението ще бъде изложено на директните водни пръски.

Душ кабина H2 D2A - 2B Box Docce

Размери: 42 см / Височина: 200 см

  • Луксозна душ кабина
  • Цвят на профила: черен
  • Прозрачно стъкло
  • 8 мм закалено стъкло
  • Една отваряема врати
  • Магнитни уплътнения
  • Поддушово корито

Душ кабините на 2B Box Docce могат да бъдат изработени с различни стъкла и профили по желание на клиента.

!Забележка: Посочените цени са за душ кабина с профил в черен цвят и прозрачно стъкло. За цени с избрани от Вас модел профил и стъкло, моля, обърнете се към продавач - консултант на магазини Баня Стил!

Производител: 2B Box Docce, Италия

* Луксозни душ кабини цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение