Луксозна камина Curva XT Black

промо
Луксозна камина Curva XT Black

Safretti3339.84 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Safretti е холандска фабрика, специализирана в изработката на камини. Компанията се води от своето желание за иновации, създавайки нов вид продукти, които се отличават не само с функционалност, но и с визия. Всички продукти на фирмата са изработени с висококачествено покритие и уникален дизайн. Камините са лесни за закачване на стената. Благодарение на начина си на изработка, камините на Safretti могат да бъдат поставяни както в интериора, така и в екстериора. Камините, предлагани от компанията, са с чисто горене, при което няма миризма, дим или остатъци. Те горят с помощта на  биоетанол, който за разлика от спирта не отделя вредни емисии при неговото изгаряне. Safretti предлага еко камини, които разполагат със сертификати, доказващи тяхното качество и сигурност. Камините, предлагани от Safretti, ще Ви помогнат да създадете модерен и неповторим акцент към интериора на Вашия дом.

Луксозна камина Curva XT Black

Арт. номер: 100.800.411.01
Размери:  118.5x70x17 см

Луксозна камина Curva XT Black е с изчистен дизайн, който с лекота ще се впише в цялостната визия на помещението. Моделът е изработен от прахово боядисана неръждаема стомана, която гарантира за неговата здравина и устойчивост. Камината разполага с подвижна горелка с вместимост 2 литра и времетраене на горене 6-8 часа. С Curva XT Black не е необходимо да имате комин или достъп до електричество. Камината работи с екологично гориво, с което  може да забравите за неприятната миризма, дим, сажди или отпадъци. Моделът може да се поставя както в интериора, така и в екстериора. Луксозна камина Curva XT Black ще Ви позволи да създадете комфортна и уютна атмосфера, наслаждавайки се на модерния ѝ и неповторим дизайн.

Производител: Safretti, Холандия

* Луксозни камини цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.03.2020 до 24.04.2020

Изпратете запитване

Изпрати съобщение