Мебели за баня Change - Hafro

Мебели за баня Change - Hafro

Hafro4384.00 лв.

Информация за продукт

Мебели за баня

Мебели за баня Change Comp. 34
Мебели за баня Change Comp. 34 125см
4384.00лв.
бр.

Фабрика Hafro е съсредоточила усилията си в производството на високотехнологични спа решения за дома, сред които хидромасажни вани и мултифункционални душ. Hafro е част от Geromin Gruppo, която повече от 60 години реализира на пазара мебели за баня със запомнящ се и функционален дизайн. Висококачествени материали, практичност и неподправен италиански чар са отличителните черти на мебелите на Hafro, Geromin Gruppo.

Мебели за баня Change - Hafro

Мебели за баня Change са изработени от влагоустойчив MDF материал и носят духа на гората с реалистичната имитация на дървесна повърхност. Практично решение за всички желаещи дискретен лукс и много място за козметичните си принадлежности.

Comp. 34 включва огледало с размери 110x50 см, лампа за баня, долен шкаф за баня с мивка с размери 125x50x190 см, голяма колона за баня с размери 160x35x21 см, малка колонка за баня с размери 90x15x21 см

Забележка: По желание на клиента, мебелите могат да се изработят в различен цвят. За повече информация, моля обърнете се към консултант на магазини Баня Стил!

Производител: Hafro, Италия

* Луксозни мебели за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение