Плочки за баня Studio - Ape Ceramica

Плочки за баня Studio - Ape Ceramica


79.97 лв.

Информация за продукт

Стенни плочки

Studio White Rect.
Studio White Rect. 35x100см
79.97лв.
кв.м.
Studio Black Rect.
Studio Black Rect. 35x100см
87.02лв.
кв.м.

Декори

Lake White Rect.
Lake White Rect. 35x100см
87.02лв.
кв.м.
Scala White Rect.
Scala White Rect. 35x100см
87.02лв.
кв.м.

APE Ceramica е един от водещите производители на продукти за баня в целия свят, която непрекъснато разширява своята продуктова гама. В каталога си компанията има повече от 4000 продукта, разработени с цел да отговарят на спецификата на всеки отделен пазар по отношение на естетика и функционалност. Това е израз и на водещата идея на APE Ceramica в отношението на компанията към клиента - стремежът да предостави цялата възможна помощ при избора на продукти. Отличителна черта на компанията APE Ceramica е поддържането на постоянна складова наличност, разположена на площ 1 200 000 m² и на 1 600 000 различни видове плочки, сред които всеки може да намери предпочитания дизайн и вид.

Плочки за баня Studio разкриват модерен и стилен дизайн. Серията е представена от стенни плочки с изчистена визия и декорни релефни плочки. Studio предлага модели със светли и тъмни нюанси. Плочките със светли тонове са чудесен избор за полагане в малки и мрачни бани, където ще внесат визуално усещане за повече пространство и светлина. От друга страна тъмните нюанси ще добавят стилен и внушителен акцент. Плочки за баня Studio са с полиран завършек, който придава допълнителен блясък на плочките. Този тип повърхност се почиства изключително лесно и бързо почистване, което спомага за безпроблемната поддръжка на плочките. Добавете модерен и изтънчен елемент към цялостния интериор на мокрото помещение с плочки за баня Studio.

Калибровани стенни плочки 35x100 см

Дебелина: 10 мм
Модели: Studio White Rect. - 79.97 лв/кв.м
               Studio Black Rect. - 87.02 лв/кв.м

Калибровани декорни плочки 35x100 см

Дебелина: 10 мм - 10.5 мм
Модели: Lake White Rect., Scala White Rect. - 87.02 лв/кв.м

Производител: Ape Ceramica, Испания

* Луксозни плочки за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение