Плочки за баня Roxy - Carmen Ceramic Art

Плочки за баня Roxy - Carmen Ceramic Art


138.90 лв.

Информация за продукт

Стенни плочки

Roxy White
Roxy White 10x40см
138.90лв.
кв.м.
Roxy Bone
Roxy Bone 10x40см
138.90лв.
кв.м.
Roxy Grey
Roxy Grey 10x40см
138.90лв.
кв.м.
Roxy Aqua
Roxy Aqua 10x40см
138.90лв.
кв.м.
Roxy Turquoise
Roxy Turquoise 10x40см
138.90лв.
кв.м.
Roxy Blue
Roxy Blue 10x40см
138.90лв.
кв.м.
Roxy Night
Roxy Night 10x40см
138.90лв.
кв.м.

Carmen Ceramic Art е фабрика, чиито продукти имат висока естетическа стойност, удовлетворяващи специфичните изисквания на крайния потребител. Фабриката работи с едни от най-добрите дизайнери, което гарантира, че плочките не просто отговарят на последните тенденции, но са надеждни и функционални. Carmen Ceramic Art една от малкото фабрики, която може да се похвали с портфолио от близо 3000 продукта - факт, който красноречиво говори за отдадеността и стремежът им да предложат най-доброто.

Плочки за баня Roxy разкриват елегантна и модерна визия, която с лекота ще преобрази мокрото помещени в истинско произведение на изкуството. Колекцията разполага с разнообразие от цветове, което дава пълна свобода на въображението, за създаването на неповторими интериорни решения. Светлите цветове ще внесат усещане за свежест и чистота в банята, създавайки илюзията за допълнително пространство и светлина. Тъмните нюанси от своя страна ще придадат характер на помещението, засилвайки усещането за стил и по-висока класа. Колекцията е с матирана повърхност, която се отличава със своите добри характеристики, като устойчивост на натиск и издръжливост. Ако сте любител на стилно и луксозно излъчване, то трябва да изберете плочки за баня Roxy.

Стенни плочки 10х40 см

Дебелина: 8.00-8.90 мм
Модели: Roxy White, Roxy Bone, Roxy Grey, Roxy Aqua, Roxy Turquoise, Roxy Blue, Roxy Night - 138.90 лв/кв.м

Производител: Carmen Ceramic Art, Испания

 

* Луксозни плочки за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение