Плочки за баня Vertex - Cifre

Плочки за баня Vertex - Cifre

Cifre82.60 лв.

Информация за продукт

Стенни плочки

Vertex Curve White
Vertex Curve White 15x15см
82.60лв.
кв.м.
Vertex Curve Turquoise
Vertex Curve Turquoise 15x15см
82.60лв.
кв.м.
Vertex Curve Black
Vertex Curve Black 15x15см
82.60лв.
кв.м.
Vertex Curve Silver
Vertex Curve Silver 15x15см
122.30лв.
кв.м.
Vertex Line White
Vertex Line White 15x15см
82.60лв.
кв.м.
Vertex Line Turquoise
Vertex Line Turquoise 15x15см
82.60лв.
кв.м.
Vertex Line Black
Vertex Line Black 15x15см
82.60лв.
кв.м.
Vertex Line Silver
Vertex Line Silver 15x15см
122.30лв.
кв.м.

Cifre Group е една от водещите испански бизнес групи с над 30-годишен опит в производството на плочки и гранитогрес. Днес Cifre разполага с 4 големи производствени фабрики, като всяка една е специализирана в производството на специфичен вид продукт и формат. На база дългогодишния си опит и стремежа си в непрекъснато развитие и следене на най - новите тенденции, Cifre Group се нарежда сред едни от най - известните и доказали се на пазара производители, като един лесно разпознаваем и висококачествен бранд в производството на гранитогрес, фаянс и теракота.

Плочки за баня Vertex впечатляват с изключително елегантна и нестандартна визия. Колекцията предлага четири впечатляващи цветови нюянса, допринасящи за луксозното и стилно излъчване на всяко помещение. Светлите нюанси ще придадат един напълно нов и свеж вид на банята, внасяйки усещане за повече пространство и светлина. Тъмните ще спомогнат с усещане за висока класа и безупечно качество. Плочките са с гланцирана повърхност, която им придава изящен и стилен блясък, който гарантирано ще привлича всички погледи. Много важно предимство на гланцирания завършек е, че прави повърхността на плочките изключително гладка и това не позволява задържането на каквито и да било петна или замърсявания. Дайте свобода на въображението си и превърнете мокрото помещение в истински интериорен шедьовър с плочки за баня Vertex.

Плочки за баня Vertex - Cifre

Стенни плочки 15х15 см

Дебелина: 9.5 мм
Модели: Vertex Curve White, Vertex Curve Turquoise, Vertex Curve Black, Vertex Line White, Vertex Line Turquoise, Vertex Line Black - 82.60 лв/кв.м
               Vertex Curve Silver, Vertex Line Silver - 122.30 лв/кв.м

Производител: Cifre, Испания

 

 

* Луксозни плочки за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение