Плочки за баня Zellige - Cifre

Плочки за баня Zellige - Cifre

Cifre139.30 лв.

Информация за продукт

Стенни плочки

Zellige White
Zellige White 10x10см
139.30лв.
кв.м.
Zellige Ivory
Zellige Ivory 10x10см
139.30лв.
кв.м.
Zellige Grey
Zellige Grey 10x10см
139.30лв.
кв.м.
Zellige Aqua
Zellige Aqua 10x10см
139.30лв.
кв.м.
Zellige Marine
Zellige Marine 10x10см
139.30лв.
кв.м.
Zellige Olive
Zellige Olive 10x10см
139.30лв.
кв.м.
Zellige Graphite
Zellige Graphite 10x10см
139.30лв.
кв.м.

Cifre Group е една от водещите испански бизнес групи с над 30-годишен опит в производството на плочки и гранитогрес. Днес Cifre разполага с 4 големи производствени фабрики, като всяка една е специализирана в производството на специфичен вид продукт и формат. На база дългогодишния си пит и стремежа си в непрекъснато развитие и следене на най - новите тенденции, Cifre Group се нарежда сред едни от най - известните и доказали се на пазара производители, като един лесноразпознаваем и висококачествен бранд в производството на гранитогрес, фаянс и теракота.

Плочки за баня Zellige впечатляват със своята изключително стилна и цветна визия, която цялостно ще преобърне представите ви за луксозно излъчване. Благодарение на своята неповторима изработка, впечатляващ дизайн и безупречно качество, плочките ще успеят с лекота да превърнат мокрото помещение в истински интериорен шедьовър. Гланцираната повърхност им придава допълнителен блясък и подчертава изящната им същност. Не задържа петна, а почистването е изключително лесно и бързо. Широката гама от цветове, в коята е представена серията, дава пълна свобода на въображението, внасяйки настроение, баланс и истинско очарование. Заложете на отлично качество и майсторска изработка с плочки за баня Zellige.

Плочки за баня Zellige - Cifre

Стенни плочки 10х10 см

Дебелина: 8 мм
Модели: Zellige White, Zellige Ivory, Zellige Grey, Zellige Aqua, Zellige Marine, Zellige Olive, Zellige Graphite - 139.30 лв/кв.м

Производител: Cifre, Испания

* Луксозни плочки за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение