Плочки за баня Opus - Vallelunga & CO.

Плочки за баня Opus - Vallelunga & CO.


96.50 лв.

Информация за продукт

Декори

Opus Intreccio Grigio
Opus Intreccio Grigio 30х30см
27.70лв.
бр.
Opus Intreccio Greige
Opus Intreccio Greige 30х30см
27.70лв.
бр.
Opus Intreccio Cenere
Opus Intreccio Cenere 30х30см
27.70лв.
бр.

Гранитогрес

Opus Grigio
Opus Grigio 16x100см
96.50лв.
кв.м.
Opus Greige
Opus Greige 16x100см
96.50лв.
кв.м.
Opus Cenere
Opus Cenere 16x100см
96.50лв.
кв.м.

Vallelungo & CO. е италианска фирма, която се старае да създава съвременни дизайнерски колекции, които съчетават здравината на керамиката и вниманието към детайлите. От своето създаване компанията се стреми да инвестира в бъдещето, изработвайки иновативни, качествени и стилни продукти. Vallelungo & CO. предлага серии, които са вдъхновени от различни култури и стилове. Моделите обхващат както класическите, така и съвременните тендеции в интериорния дизайн. Фирмата предлага висококачествени продукти за подова и стенна облицовка, които съчетават естетика и практичност. При създаването на продуктовата гама, компанията обръща огромно внимание към детайлите на дизайна и качеството на изработка. Vallelungo & CO. завладява световния пазар с творчество и естетика.

Плочки за баня Opus - Vallelunga & CO. са вдъхновени от красотата и изяществото на естествената дървесина. Множеството шарещи бразди и пукнатини по повърхността на плочките създават допълнителна дълбочина на цветовете и автентичност. Декорните плочки разполагат с интересни и иновативни шарки, които ще разчупят класическия интериор, а в комбинация с изчистения дизайн на гранитогреса, ще създадете истинско произведение на изкуството. Изтънчената визия на плочки за баня Opus - Vallelunga & CO. Ви гарантира винаги модерен и различен резултат, който ще изпълни помещението с изящество и класа.

Плочки за баня Opus - Vallelunga & CO.

Декорни плочки 30x30 см

Модели: Opus Intreccio Grigio, Opus Intreccio Greige, Opus Intreccio Cenere

Гранитогрес 16x100 см

Дебелина: 10 мм
Модели: Opus Grigio, Opus Greige, Opus Cenere

Производител: Vallelunga & CO., Италия

* Луксозни плочки за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение