Бял клик сифон за мивка Ringo - Paffoni

Бял клик сифон за мивка Ringo - Paffoni

Paffoni87.53 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Paffoni слага своето начало през далечната 1953г. в Паньо, Италия. Развитието на компанията е базирано на ценности, конкретика и страст към създаването на смесителни батерии. За изработката на своите продукти фирмата разчита изцяло на своите италиански изобретатели. Продуктите на Paffoni съчетават в себе си сигурност и креативност. Те са изработени с грижа за качеството, характерна за Made in Italy. Една от основните цели на компанията е насочена към функционалността на продуктите. За изработването на своите продукти Paffoni използва най-добрите технологични иновации и прави непрекъснати подобрения в процеса на производство. На пазара фирмата се старае да предлага голяма гама от смесители за баня, които са в съотношение качество-цена.

Бял клик сифон за мивка Ringo предлага елегантен и стилен дизайн, който с лекота ще се впише в цялостния интериор на помещението. Моделът е представен в класически бял цвят, което позволява лесното му и безпроблемно съчетаване с повечето мивки. Сифонът е с клик механизъм, който позволява само с едно натискане да задържате водата в мивката или да я освободите. Добавете практичен и елегантен акцент към мокрото помещение с бял клик сифон за мивка Ringo.

Бял клик сифон за мивка Ringo - Paffoni

Арт. номер: ZSCA050BO

  • Сифон за мивка
  • Клик-клак механизъм
  • Изпразнител h60 мм
  • Преливник
  • Цвят: черен

Производител: Италия, Paffoni
Гаранция: 5 години

* Луксозни сифони цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение