Душ рамо Light 40см - Paffoni

Душ рамо Light 40см - Paffoni


141.85 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Paffoni слага своето начало през далечната 1953г. в Паньо, Италия. Развитието на компанията е базирано на ценности, конкретика и страст към създаването на смесителни батерии. За изработката на своите продукти фирмата разчита изцяло на своите италиански изобретатели. Продуктите на Paffoni съчетават в себе си сигурност и креативност. Те са изработени с грижа за качеството, характерна за Made in Italy. Една от основните цели на компанията е насочена към функционалността на продуктите. За изработването на своите продукти Paffoni използва най-добрите технологични иновации и прави непрекъснати подобрения в процеса на производство. На пазара фирмата се старае да предлага голяма гама от смесители за баня, които са в съотношение качество-цена.

Душ рамо Light 40см разкрива стилна визия, която несъмнено ще създаде усещане за луксозна атмосфера. Моделът е с дължина 40см и притежава овална форма. Матовият завършек засилва красивата визия на рамото и по този начин му придава допълнителна елегантност. Внесете качествена изработка и създайте усещане за класа в помещението с душ рамо Light 40см.

Душ рамо Light 40см - Paffoni

Арт. номер: ZSOF034NO

  • Рамо за душ - 1/2”G
  • Овална форма
  • Диаметър - Ø24см
  • Дължина - 40см
  • Цвят: черен мат

Производител: Paffoni, Италия
Гаранция: 5 години

 

* Луксозни смесители за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение