Душ пита Master 22.5см - Paffoni

Душ пита Master 22.5см - Paffoni


295.81 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Paffoni слага своето начало през далечната 1953г. в Паньо, Италия. Развитието на компанията е базирано на ценности, конкретика и страст към създаването на смесителни батерии. За изработката на своите продукти фирмата разчита изцяло на своите италиански изобретатели. Продуктите на Paffoni съчетават в себе си сигурност и креативност. Те са изработени с грижа за качеството, характерна за Made in Italy. Една от основните цели на компанията е насочена към функционалността на продуктите. За изработването на своите продукти Paffoni използва най-добрите технологични иновации и прави непрекъснати подобрения в процеса на производство. На пазара фирмата се старае да предлага голяма гама от смесители за баня, които са в съотношение качество-цена.

Душ пита Master 22.5см разкрива стилен и елегантен дизайн. Питата е с овална форма и притежава дебелина от 8мм. Специалната технология предпазва питата от натрупване на варовик и по този начин ѝ осигурява дълъг и продължителен живот. Модерната визия на модела ще създаде усещане за луксозна атмосфера в цялото помещение. Заложете на доказано качество и красив дизайн с душ пита Master 22.5см.

Душ пита Master 22.5см - Paffoni

Арт. номер: ZSOF074NO

  • Душ пита - 1/2”G
  • Овална форма
  • Диаметър - Ø22.5см
  • Дебелина - 8мм
  • Антиваровикова система
  • Цвят: черен мат

Производител: Paffoni, Италия
Гаранция: 5 години

 

* Луксозни смесители за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение