Двудупкова комбинация за вана Light - Paffoni

Двудупкова комбинация за вана Light - Paffoni


781.50 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Paffoni слага своето начало през далечната 1953г. в Паньо, Италия. Развитието на компанията е базирано на ценности, конкретика и страст към създаването на смесителни батерии. За изработката на своите продукти фирмата разчита изцяло на своите италиански изобретатели. Продуктите на Paffoni съчетават в себе си сигурност и креативност. Те са изработени с грижа за качеството, характерна за Made in Italy. Една от основните цели на компанията е насочена към функционалността на продуктите. За изработването на своите продукти Paffoni използва най-добрите технологични иновации и прави непрекъснати подобрения в процеса на производство. На пазара фирмата се старае да предлага голяма гама от смесители за баня, които са в съотношение качество-цена.

Двудупкова комбинация за вана Light разполага с елегантен и семпъл дизайн, който ще се впише без проблем в интериора. Комбинацията притежава едноръкохватков смесител, с който лесно и бързо можете да настроите температурата и налягането на водната струя. Ръчният душ притежава една функция и практична форма. Изберете модерен и функционален дизайн с двудупкова комбинация за вана Light.

Двудупкова комбинация за вана Light - Paffoni

Арт. номер: LIG048NO

  • Двудупкова комбинация за вана
  • Едноръкохватков смесител
  • Ръчен душ с една функция
  • Превключвател
  • Меки връзки
  • Стилен дизайн
  • Цвят: черен мат

Производител: Paffoni, Италия
Гаранция: 5 години

 

* Луксозни смесители за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение