Двудупков смесител за мивка Citterio E - Axor

Двудупков смесител за мивка Citterio E - Axor


1208.40 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Компанията Axor е спрециализирала своята дейност в производството на висококачествени смесители и аксесоари за баня. Водени от идеята да създават шедьоври, Axor работят с едни от най-добрите дизайнери, за да превърнат всяка идея в красива реалност. Впечатляващата визия върви ръка за ръка с най-иновативните технологии за пестене на вода - това гарантира не само издържана естетическа визия, но и функционалност. Повече от 20 години едни от най-изтъкнатите инженери, дизайнери и архитекти си партнират, за да превърнат банята в най-важното жизнено пространство доставящо радост, комфорти и релакс.

Серия Citterio E променя коренно представата за "обикновеното". С обновлението само на някои дребни детайли продуктът се издига до нови висини - съприкосновението със смесителя е по-плавно и нежно, което променя и контакта с водата. Прецизните ръбове и гладката повърхност създават усещане за комфорт и лукс.

Арт. номер: 36106000

За стенен монтаж
Издълженост на чучура: 22 см
Дебит: 5 л./мин.
Керамична глава
Ръкохватка тип "Joystick - може да бъде позиционирана отляво или отдясно на чучура
EcoSmart технология за пестене на вода
Покритие: хром
Съвместим с проточни бойлери

Производител: Axor, Германия

* Луксозни смесители за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение