Смесител за мивка с изпразнител Round - Bossini

промо
Смесител за мивка с изпразнител Round - Bossini


189.00 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Bossini е признат лидер на пазара в изработката на душове и аксесоари, гарантиращи най-високи стандарти. Основана от Леонардо Босини през 1960г., днес фирмата е подкрепена от 168 служители в две производствени единици. Компанията прави износ за над 60 страни по цял свят. Bossini инвестира в непрекъснато проучване с цел максимална функционалност и естетика на своите продукти, гарантирайки най-високи нива на сигурност и качество. Марката Bossini е синоним на съвършенство и висока класа и именно заради това е в състояние да отговори на всички изисквания, наложени от пазара. Благодарение на своя опит и гъвкавост, Bossini се ангажира с непрекъснати технологични изследвания, за да предложи продукти, които винаги са модерни и артистични.

Смесител за мивка с изпразнител Round е с изчистен и елегантен дизайн. Моделът е едноръкохватков, което означава, че за да включите или да прекратите подаването на водата е нужно само едно движение на ръката. Температурата и силата на водната струя се регулират автоматично, без каквито и да е сложни операции. За допълнително удобство смесителят е с изпразнител. Хромираното покритие предпазва от натрупване на варовикови частици и придава невероятен блясък за по-добър външен вид. Добавете изискан и елегантен елемент към интериора на мокрото помещение със смесител за мивка с изпразнител Round.

Смесител за мивка с изпразнител Round - Bossini

Арт. номер: Е83903-030

  • Смесител за мивка
  • Едноръкохватков
  • Еднодупков монтаж
  • Стоящ модел
  • Изпразнител
  • Височина - 16см
  • Височина до чучура- 9.5см

Производител: Bossini, Италия
Гаранция: 5 години

* Луксозни смесители за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 25.04.2021 до 25.05.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение