Смесител за мивка с изпразнител Square - Bossini

промо
Смесител за мивка с изпразнител Square - Bossini


249.00 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Bossini е признат лидер на пазара в изработката на душове и аксесоари, гарантиращи най-високи стандарти. Основана от Леонардо Босини през 1960г., днес фирмата е подкрепена от 168 служители в две производствени единици. Компанията прави износ за над 60 страни по цял свят. Bossini инвестира в непрекъснато проучване с цел максимална функционалност и естетика на своите продукти, гарантирайки най-високи нива на сигурност и качество. Марката Bossini е синоним на съвършенство и висока класа и именно заради това е в състояние да отговори на всички изисквания, наложени от пазара. Благодарение на своя опит и гъвкавост, Bossini се ангажира с непрекъснати технологични изследвания, за да предложи продукти, които винаги са модерни и артистични.

Смесител за мивка с изпразнител Square предлага модерен и елегантен дизайн. Моделът е едноръкохватков, което значително улеснява работата с него, позволявайки само с едно движение на ръката да регулирате силата на водната стуя, както и самата температура. За допълнително удобство смесителят е с изпразните. Хромираният и изчистен дизайн на Square позволява лесното му съчетаване с всякакви видове дизайни, добавяйки свеж и елегантен акцент към цялостния интериор на помещението. Керамичната глава осигурява допълнителна здравина и устойчивост на батерията, предотвратявайки нежелани течове. Внесете нотка съвършенство към интериора на мокрото помещение с бял смесител с изпразнзител Square.

Бял смесител за мивка с изпразнител Square - Bossini

Арт. номер: Е83355-030

  • Смесител за мивка
  • Едноръкохватков
  • Еднодупков монтаж
  • Стоящ модел
  • Керамична глава
  • Изпразнител
  • Височина - 14см
  • Височина до чучура- 8.5см

Производител: Bossini, Италия
Гаранция: 5 години

* Луксозни смесители за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 25.04.2021 до 25.05.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение