Хигиенен душ Cube - Bossini

промо
Хигиенен душ Cube - Bossini


479.00 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Bossini е признат лидер на пазара в изработката на душове и аксесоари, гарантиращи най-високи стандарти. Основана от Леонардо Босини през 1960г., днес фирмата е подкрепена от 168 служители в две производствени единици. Компанията прави износ за над 60 страни по цял свят. Bossini инвестира в непрекъснато проучване с цел максимална функционалност и естетика на своите продукти, гарантирайки най-високи нива на сигурност и качество. Марката Bossini е синоним на съвършенство и висока класа и именно заради това е в състояние да отговори на всички изисквания, наложени от пазара. Благодарение на своя опит и гъвкавост, Bossini се ангажира с непрекъснати технологични изследвания, за да предложи продукти, които винаги са модерни и артистични.

Хигиенен душ Cube е еталон за безупречно качество, стил и изящество. Моделът е предназначен за стенен монтаж. Изработен е от месинг, който гарантира за неговата здравина и устойчиивсот. Хигиенен душ Cube е с висококачествено хромирано покритие, което предпазва от натрупване на варовикови частици и придава невероятен блясък за по-добър външен вид. Изчистения дизайн на модела позволява лесното му съчетаване с по-цветни и разнообразни елементи. Добавете финален щрих към интериора на мокрото помещение с хигиенен душ Cube.

Хигиенен душ Cube - Bossini

Арт. номер: E38003

  • Хигиенен душ
  • Стенен монтаж
  • Материал на изработка: месинг
  • Стенно окачване
  • Смесител за вграждане
  • Шлаух
  • Хромирано покритие

Производител: Bossini, Италия
Гаранция: 5 години

* Луксозни смесители за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 23.09.2020 до 22.10.2020

Изпратете запитване

Изпрати съобщение