Хигиенен душ Paloma Black Matt - Bossini

промо
Хигиенен душ Paloma Black Matt - Bossini


519.00 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Bossini е признат лидер на пазара в изработката на душове и аксесоари, гарантиращи най-високи стандарти. Основана от Леонардо Босини през 1960г., днес фирмата е подкрепена от 168 служители в две производствени единици. Компанията прави износ за над 60 страни по цял свят. Bossini инвестира в непрекъснато проучване с цел максимална функционалност и естетика на своите продукти, гарантирайки най-високи нива на сигурност и качество. Марката Bossini е синоним на съвършенство и висока класа и именно заради това е в състояние да отговори на всички изисквания, наложени от пазара. Благодарение на своя опит и гъвкавост, Bossini се ангажира с непрекъснати технологични изследвания, за да предложи продукти, които винаги са модерни и артистични.

Хигиенен душ Paloma предлага изчистен и семпъл дизайн, който с лекота ще се впише в цялостния интериор на помещението. Моделът е изработен от месинг, който гарантира за неговата здравина и устойчивост. Paloma е с матирано черно покритие. Моделът е предназначен за стенен монтаж, което спестява допълнително пространство. Добавете практичен и функционален елемент към интериора на Вашата баня с хигиенен душ Paloma.

Хигиенен душ Paloma - Bossini

Арт. номер: E37015-073

  • Хигиенен душ
  • Стенен монтаж
  • Материал на изработка: месинг
  • Покритие: черен мат
  • С държач за душ главата
  • Със смесител за вграждане

Производител: Bossini, Италия
Гаранция: 5 години

* Луксозни смесители за баня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 25.04.2021 до 25.05.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение