Кухненски смесител Ringo - Paffoni

Кухненски смесител Ringo - Paffoni


393.54 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Paffoni слага своето начало през далечната 1953г. в Паньо, Италия. Развитието на компанията е базирано на ценности, конкретика и страст към създаването на смесителни батерии. За изработката на своите продукти фирмата разчита изцяло на своите италиански изобретатели. Продуктите на Paffoni съчетават в себе си сигурност и креативност. Те са изработени с грижа за качеството, характерна за Made in Italy. Една от основните цели на компанията е насочена към функционалността на продуктите. За изработването на своите продукти Paffoni използва най-добрите технологични иновации и прави непрекъснати подобрения в процеса на производство. На пазара фирмата се старае да предлага голяма гама от смесители за баня, които са в съотношение качество-цена.

Кухненски смесител Ringo предлага модерна и елегантна визия, идеалното допълнение към интериора на кухнята. Моделът е едноръкохватков, което означава, че за да включите или да прекратите подаването на водата е нужно само едно движение на ръката. Температурата и силата на водата се регулират автоматично, каквито и да е сложни операции. Меките и гъвкави връзки подсигуряват лесен и бърз монтаж. Керамичната глава осигурява допълнителна здравина и устойчивост на батерията, предотвратявайки нежелани течове. Аераторът обогатява водната струя с въздух, намалявайки значително разхода на вода и енергия. Белият и изчистен дизайн на Ringo позволява лесното му съчетаване с всякакви видове дизайни, добавяйки свеж и стилен акцент към цялостния интериор на помещението. Внесете истински разкош към интериора на своя дом с кухненски смесител Ringo.

Кухненски смесител Ringo - Paffoni

Арт. номер: RIN980BO

  • Смесител за мивка
  • Едноръкохватков
  • Еднодупков монтаж
  • Въртящ се чучур на 180о
  • Керамична глава
  • Аератор M22x1
  • Меки и гъвкави връзки G 3/8"
  • Елегантен дизайн
  • Цвят: бял мат

Производител: Paffoni, Италия
Гаранция: 5 години

* Луксозни смесители за кухня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение