Смесител за кухня Ringo - Paffoni

Смесител за кухня Ringo - Paffoni


472.34 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Paffoni слага своето начало през далечната 1953г. в Паньо, Италия. Развитието на компанията е базирано на ценности, конкретика и страст към създаването на смесителни батерии. За изработката на своите продукти фирмата разчита изцяло на своите италиански изобретатели. Продуктите на Paffoni съчетават в себе си сигурност и креативност. Те са изработени с грижа за качеството, характерна за Made in Italy. Една от основните цели на компанията е насочена към функционалността на продуктите. За изработването на своите продукти Paffoni използва най-добрите технологични иновации и прави непрекъснати подобрения в процеса на производство. На пазара фирмата се старае да предлага голяма гама от смесители за баня, които са в съотношение качество-цена.

Смесител за кухня Ringo е символ за безупречно качество и перфектна изработка. Моделът е едноръкохватков, което означава, че за да включите или да прекратите подаването на водата е нужно само едно движение на ръката. Температурата и силата на водната струя се регулират автоматично, без каквито и да е сложни операции. Високият чучур дава по-голяма свобода на движението и улеснява миенето на плодове и зеленчуци, както и на по-обемисти съдове. Моделът е с издърпващ чучур, което го прави изключително удобен и функционален. Добавете нотка изящество в кухнята със смесител Ringo.

Смесител за кухня Ringo - Paffoni

Арт. номер: RIN185NO

  • Смесител за мивка
  • Едноръкохватков
  • Еднодупков монтаж
  • Въртящ чучур
  • Издърпващ се чучур
  • Меки и гъвкави връзки
  • Елегантен дизайн
  • Цвят: черен мат

Производител: Paffoni, Италия
Гаранция: 5 години

* Луксозни смесители за кухня цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение