Черно спирателно кранче Ringo - Paffoni

Черно спирателно кранче Ringo - Paffoni


158.82 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Paffoni слага своето начало през далечната 1953г. в Паньо, Италия. Развитието на компанията е базирано на ценности, конкретика и страст към създаването на смесителни батерии. За изработката на своите продукти фирмата разчита изцяло на своите италиански изобретатели. Продуктите на Paffoni съчетават в себе си сигурност и креативност. Те са изработени с грижа за качеството, характерна за Made in Italy. Една от основните цели на компанията е насочена към функционалността на продуктите. За изработването на своите продукти Paffoni използва най-добрите технологични иновации и прави непрекъснати подобрения в процеса на производство. На пазара фирмата се старае да предлага голяма гама от смесители за баня, които са в съотношение качество-цена.

Черно спирателно кранче Ringo е едно практично и сигурно решение. Моделът е изработен от висококачествен месинг, който гарантира със своята здравина и сигурност. Кранът е представен в класически черен цвят, който позволява лесното му и безпроблемно съчетаване с останалите елементи в помещението. Внесете сигурно и практично решение в мокрото помещение с черно спирателно кранче Ringo.

Черно спирателно кранче Ringo - Paffoni

Арт. номер: ZACC204NO

  • Спирателен кран
  • Стенен монтаж
  • Материал на изработка: месинг
  • Изход: G3/8
  • Цвят: черен мат

Производител: Paffoni, Италия
Гаранция: 5 години

 

* Луксозни спирателни кранчета цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение