Луксозна лампа за баня Mask - Brick In The Wall

промо
Луксозна лампа за баня Mask - Brick In The Wall


462.12 лв.
Количество
 
1
 

Информация за продукт

Brick In The Wall е белгийска компания, която стартира своята дейност през далечната 1995г. Тя предлага висококачествени продукти, притежаващи дизайн, който буквално изпреварва времето си. В желанието си да предлага най-доброто, Brick In The Wall разработва авторски материал от следващо поколение - CALCYT® - който успешно интегрира в производството на лампи. Този материал се отличава с изключителна твърдост, здравина и плътност, устойчивост на висока температура и огън, и наподобява гипсо-керамична пластина. CALCYT® притежава снежно бял цвят, който лесно може да бъде боядисан или облечен в тапет. Той не съдържа метален обков, тъй като е достатъчно здрав и не позволява напукване. Brick In The Wall е иновативна компания с подглед в бъдещето, което се потвърждава от спечелените награди като Product Design Award 2011, RedDot Design Award 2012, Design Plus и номинация за наградите Designpreis Deutschland 2011. Brick In The Wall лесно може да бъде обявена за компания с ясна визия и цел.

Луксозна лампа Mask - Brick In The Wall

Луксозна лампа Mask предлага дизайн с напълно скрит източник на светлина, който осигурява оптимален визуален комфорт. Mask е идеална за енергийно ефективни LED крушки и разкрива комбинация от нежни и гладки извивки. Лампата може да се боядисва, като по този начин тя ще създаде изцяло различно настроение в помещението. Изберете нестандартното с луксозна лампа Mask.

Забележка: Всеки модел има разновидности относно светлинен поток, мекота и сила на светлина. За повече информация, моля да се обърнете към консултант на магазини Баня Стил!

Производител: Brick In The Wall, Белгия

* Луксозно осветление цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.05.2021 до 24.06.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение