Калиброван гранитогрес Fior Di Pesco - Ape Ceramica

промо
Калиброван гранитогрес Fior Di Pesco - Ape Ceramica

Ape Ceramica107.70 лв.

Информация за продукт

Фризове

Rod. Fior Di Pesco Pol
Rod. Fior Di Pesco Pol 7.5x60см
17.00лв.
бр.

Гранитогрес

Fior Di Pesco Pol Rect
Fior Di Pesco Pol Rect 60x120см
128.21лв.107.70лв.
кв.м.

APE Ceramica е един от водещите производители на продукти за баня в целия свят, която непрекъснато разширява своята продуктова гама. В каталога си компанията има повече от 4000 продукта, разработени с цел да отговарят на спецификата на всеки отделен пазар по отношение на естетика и функционалност. Това е израз и на водещата идея на APE Ceramica в отношението на компанията към клиента - стремежът да предостави цялата възможна помощ при избора на продукти. Отличителна черта на компанията APE Ceramica е поддържането на постоянна складова наличност, разположена на площ 1 200 000 m² и на 1 600 000 различни видове плочки,сред които всеки може да намери предпочитания дизайн и вид.

Калиброван гранитогрес Fior Di Pesco е вдъхновен от величието и благородството на естествената мраморна повръхност. Множеството ивици, шарещи по поврърхността на плочките, придават дълбочина на разцветката и автентичност на илюзията за естествен мрамор. Плочките са с полирана повърхност, която им придава изящен и стилен блясък, който гарантирано ще привлича всички погледи. Много важно предимство на полирания завършек е, че прави повърхността на плочките изключително гладка и това не позволява задържането на каквито и да било петна или замърсявания. Колекцията е калибрована, което означава, че при самото полагане на плочките, се изисква минимално количество фуга, Създайте луксозна атмосфера в дома си с калиброван гранитогрес Fior Di Pesco.

Фриз 7.5x60 см

Модели: Rod. Fior Di Pesco Pol - 17.00 лв/бр

Калиброван гранитогрес 60x120 см

Дебелина: 10.7 мм
Модели: Fior Di Pesco Pol Rect - 128.21 лв/кв.м Промо цена - 107.70 лв/кв.м

Производител: Ape Ceramica, Испания

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 23.09.2023 до 22.10.2023

Изпратете запитване

Изпрати съобщение