Калиброван гранитогрес Klebb White - Ape Ceramica

Калиброван гранитогрес Klebb White - Ape Ceramica

Ape Ceramica147.20 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Klebb White Matt Rect
Klebb White Matt Rect 60x120см
147.20лв.
кв.м.

APE Ceramica е един от водещите производители на продукти за баня в целия свят, която непрекъснато разширява своята продуктова гама. В каталога си компанията има повече от 4000 продукта, разработени с цел да отговарят на спецификата на всеки отделен пазар по отношение на естетика и функционалност. Това е израз и на водещата идея на APE Ceramica в отношението на компанията към клиента - стремежът да предостави цялата възможна помощ при избора на продукти. Отличителна черта на компанията APE Ceramica е поддържането на постоянна складова наличност, разположена на площ 1 200 000 m² и на 1 600 000 различни видове плочки,сред които всеки може да намери предпочитания дизайн и вид.

Калиброван гранитогрес Klebb White разкрива очарователна визия, която с лекота ще преобрази облика на всяко едно помещение в дома или офиса. Той виртуозно пресъздава красотата и изяществото на естествената мраморна повърхност. Тънките ивици, спускащи се по повърхността на плочката, придават дълбочина на разцветката, правейки финалният ѝ облик напълно съвършен. Гранитогресът е с матирана повърхност, която се отличава със своите отлични технически характеристики, като устойчивост на натиск и непрекъснати механични натоварвания. Полагането на гранитогресът е улеснено, благодарение на това, че е калиброван и се използва минимално количество фуга, създавайки илюзията за непрекъсната настилка. Създайте банята от Вашите мечти, избирайки калиброван гранитогрес Klebb White.

Калиброван гранитогрес 60х120 см

Модели: Klebb White Matt Rect - 153.15 лв/кв.м

Производител: Ape Ceramica, Испания

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение