Калиброван гранитогрес Night Lux - Ape Ceramica

Калиброван гранитогрес Night Lux - Ape Ceramica

Ape Ceramica116.30 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Night Lux Matt Rect.
Night Lux Matt Rect. 60X120см
140.60лв.
кв.м.
Night Lux Pol Rect.
Night Lux Pol Rect. 60x120см
162.30лв.
кв.м.
Night Lux Matt Rect.
Night Lux Matt Rect. 60X60см
116.30лв.
кв.м.

APE Ceramica е един от водещите производители на продукти за баня в целия свят, която непрекъснато разширява своята продуктова гама. В каталога си компанията има повече от 4000 продукта, разработени с цел да отговарят на спецификата на всеки отделен пазар по отношение на естетика и функционалност. Това е израз и на водещата идея на APE Ceramica в отношението на компанията към клиента - стремежът да предостави цялата възможна помощ при избора на продукти. Отличителна черта на компанията APE Ceramica е поддържането на постоянна складова наличност, разположена на площ 1 200 000 m² и на 1 600 000 различни видове плочки, сред които всеки може да намери предпочитания дизайн и вид.

Калиброван гранитогрес Night Lux не е поредната красива мраморна серия. Черният фон с бежови и бели линии провокират въображението и пренасят ума в света на платното и четката на худножник. Визията на серията създава неповторимо усещане за елегантност, която личи от всяко нейно кътче. Създайте истински шедьовър с помощта на калиброван гранитогрес Night Lux.
 
Калиброван гранитогрес 60х60см
 
Модели: Night Lux Matt Rect.
 
Калиброван гранитогрес 60х120см
 
Модели: Night Lux Matt Rect.
 
Калиброван гранитогрес 60х120см
 
Модели: Night Lux Pol Rect.
 
Производител: Ape Ceramica, Испания

 

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение