Бани с душ кабини в тях


|

Един дизайн на баня с душ кабина трябва да бъде избран, като се вземат предвид характеристиките на мокрото помещение. Стилните душ кабини са прекрасен избор както за малки, така и за големи бани. Ако имате голямо помещение, то душ кабината може да разполага с допълнителни функции като сауна, хидромасаж. Ако пък Вашата баня е малка, то си спестявате пространство.
Душ кабини са прекрасна опция за всяко мокро помещение. Те са отличен акцент върху дизайна на интериора. Имайки душ кабина в банята, Вие използвате редица специални функции, които превръщат къпането Ви в специален момент. 
Ще Ви запознаем с най-разпространените модели душ кабини:
Душ кабини с хидромасаж
Тези душ кабини са компактни, ефективни и с добър здравен ефект. Съвременните модели имат специални програми, които подобряват имунната система, предотвратяват настинки.
От важно значение е размерът на душ кабината. Помислете за мястото, където искате да я поставите. Ако стандартните размери не Ви допадат, то ще Ви е необходима специално изработена по поръчка душ кабина. Водното налягате трябва да е на ниво. Материалът на душ кабината е от най-важните фактори. Той определя полезния живот на продукта. Предлагаме Ви да изберете модел със стъклени врати, които да са добре прилепнали. Каро бонус можете да си изберете душ кабини с радио, седалка, таймер, рафт или пък температурен контролер.
Всяка душ кабина може да бъде оборудвана с панели с хидромасажни дюзи.
Душ кабини със сауна
Предимствата на тези кабини включват многофункционалност, малък размер, здравни свойства. Дизайнът им е разнообразен и по нищо не отстъпва на другите душ кабини.
Душ кабина с парогенератор не звучи зле, нали? Модерните душ кабини разполагат със специални ароматизатори, които допринасят за Вашата наслада.
Стъклени душове
Представете си банята Ви с душ стъкло, определено ще изглежда стилно и съвременно. Стъклото винаги е било универсален материал, който си хармонизира с метал, плочки, дърво.
Стъклените кабини не заемат място и не изискват много грижи. С едно изплакване с топла и студена вода, след това забърсване и сте готови. Два пъти месечно извършете по-сериозно почистване с помощта на специални препарати. По този начин ще удължите живота на Вашата стъклена кабина. Избирайки стъклена кабина, това не значи, че се лишавате от допълнителни глезотии. Винаги можете да добавите  хидромасажна система, дъждовен душ, радио или елегантно рафтче.  Не забравяйте да си изберете подходящ душ, който да се вписва с интериора.
Каквото и да изберете не забравяйте, че с помощта на декоративни елементи можете да увеличите  визуално пространството на Вашата баня. За да разширите визуално Вашата баня, използвайте светли цветове. Изберете си правилната форма. Изборът зависи от стила, в които се прави интериорният дизайн. Ако искате романтична атмосфера във Вашата баня, то полукръглите продукти са прекрасен избор. Заложете на интересно осветление. Не го подценявайте, всяко мокро помещение се нуждае от приятно за окото осветление. Предпочитано е LED, което внася усещане за комфорт и романтика.  Не забравяйте, че красотата е в детайлите. Нищо не трябва да е нито прекалено, нито пък да липсва. Дизайнът на малки бани не трябва да се претрупва с допълнителни аксесоари.
Позволете на мечтите Ви да станат реалност. Ние от Баня Стил сме на разположение и с радост ще Ви съдействаме.
 

Популярни тагове

{news_tags}