Да трансформираме къта за хранене с модерни плочки за кухня

Интериорът във всеки дом непрестанно се променя и развива към по-добро. Няма как да не Ви се е искало да преобазите Вашата кухня. Няма да сте единствената домакиня, която си е мечтала за това. Нека Ви помогнем да  трансформирате кухнята.
Не отдавна плочките по стените на кухнята се наложиха като оригинлен декоративен елемент. Доста нестандартно, нали?
„Нестандартно“ не е точната дума, която да опише този иновативен подход в кухненския интериор. Ние сме готови да Ви предложим шикозно обзавеждане за Вашата кухня. Каква би била тя без плочки за кухня? Опушени стени, мръсни и влажни тапети, мухлясали ъгли! НИкой от Вас не би искл това за своята къща. Плочките са бързи и лесни за почистване, издръжливи и силни.
Не всеки е роден да бъде дизайнер. Но всеки от Вас, може сам да подбере елементите, които биха внесли комфорт в дома му. Затова Ви каним да разгледате внимателно нашия онлайн магазин, където ще откриете безброй идеи за луксозно обзавеждане на Вашата кухня – фаянс, декори, теракот и каквото Ви дойде на ума. Бъдете собствения си личен дизайнер и изградете своята кухня така, както винаги сте мечтали. Чувствайте се свободни да откраднете някоя от нашите идеи, за да реализирате Вашата мечта.
Красивите плочки за кухня ще придадат на тази стая от къщата Ви, вид на завършеност, цялост и финес. Вие несъмнено притежавате вкуса на опитен интериорен дизайнер. Защо не го демонстрирате на практика? Дава Ви се възможност да се докажете пред Вашето семейсто и близки приятели! Новите тенденции разкриват нови възможности.
Кухнята е място за хранене и споделяне на интимни мигове със семейството. Плочки за кухня в топъл и мек цвят са прекрасно допълнение към обстановката. Осветлението трябва да бъде също на ниво – засилено, но не заслепяващо, за да има успокояващ ефект върху Вас и близките Ви. Ако искате да го подсилите, използвайте плочки в по-убити цветове – сиво или пък бледо зелено. Разбира се, може да приложите и по-ярки акценти – все пак това е Вашата кухня и изборът на различни елементи и декори е изцяло във Вашите ръце.
В магазините на Баня Стил ще откриете плочки и фаянс в голямо разнообразие. Изберете тези, които най-много биха подхождали на Вашия кът за хранене. Там се споделят най-интимните семейни моменти и трябва добре да се погрижите всички членове на Вашето семейство да се чувстват комфортно и удобно. Докажете, че притежавате дизайнерско око и демонстрирайте Вашия безсорен талант и вкус, като изберете най-подходящите плочки за кухня.
Много често проектът за ремонт в едно жилище започва от кухнята с избора за плочки за пода и стените. Независимо дали кухнята е отделно помещение или не, важно е да се изберат плочки, подходящи за подово покритие и стените в близост до печката, мивката и работните плотове.
Настилкта трябва да бъде издръжлива, да се почиства лесно.
Дайте шанс на Вашите идеи. Превърнете кухнята Ви в произведение на изкуството. Нека всеки Ваш гост остане очарован.
Бъдете в крак с тенденциите в дома и интериора като изберете продукти от нашите магазини.