Домашно СПА благодарение на модерните вани


|

Ако имате нужда от отпускане, но нямате нито време, нито средства, то ние имаме решение на този проблем. Съвременните вани ще допринесат за Вашия релакс. Можете да превърнете Вашето мокро помещение в истински СПА-салон. Направете банята Ви в дестинация за наслада и релакс. Позволете на умората Ви да изчесне. Вземането на вана е цяло изкуство. Ароматна пяна, соли, билки, етерични масла, всичко това ще допринесе за облекчаване на стреса. Образуването на мехурчета е също приятно и забавно. Да се потопиш между тях и те да покрият тялото ти. Нека Ви споделим за тайните на домашното СПА. 
Съвременните вани предлагат различни удобства, които няма как да не задоволят всичките Ви нужди. Когато започнете водните процедури, първо почистете тялото си със скраб, за да могат етеричните масла да проникнат по-добре в кожата. Водата във ваната трябва да е на нивото на гърдите Ви. Като температурат на водата не трябва да надвишава 37-38 градуса. Напълно достатъчни са Ви между 20-25 минути. 
Солите за вани са важни заради своя шупващ ефект. Те действат антидепресивно, релаксиращо и масажиащо. Образуват се мехурчета, които спомагат за кръвообращението. Тяхното успокояващо действие може да облекчи болки в  долната част на гърба. Добавяйки етерични масла ще умножите въздействието на СПА терапията. 
Все повече и повече хора предпочитат съвременните вани. Въпреки че са обемни, оптически изглеждат добре в мокрото помещение. Белият им цвят лесно и безпроблемно се съчетава с различни цветни интериори. Малките щрихи могат да сътворят големи промени във Вашата баня. Ароматен сапун, няколко свещи и повярвайте ни, няма да искате да напуснете мокрото помещение. Да не пропуснем малката възглавничка на врата. 
Добавете в СПА центъра си и музикален плейър, чрез който да слушате отпускаща музика. Отворете всичките си сетива и помечтайте. Пренесете се на място лишето от стрес и шум.
След като излезетеот водата, няма нищо по-неприятно от това, след топлата вана да стъпите на студените плочки. Затова едни шикозни пантофи ще са идеалният завършек във Вашия домашен СПА център. Важно е тялото Ви да запази топлината, която е поело. И за финал сложете лосион за тяло, с който да подхраните  и освежите кожата си. Все пак кожата на всеки трябва да бъде копринено гладна и мека. Гарантираме Ви,че след всичко това, ще се почувтвате по-свежи,по-млади и изпълнени с енергия.
Ние от Баня Стил се стремим клиентите ни да бъдат доволни, затова сме на разположение да откликнем на всичките ви въпроси. 
Едни от водещите ни фабрики за производство н вани са: Jacuzzi, Metron, Roca, Vicard, Bacca. 
Предлагаме вани с различни размери, подходящи както з малко, така и за голямо помещение. Разнообразието от форми, също не е за пренебрегване – ъглови, павоъгълни, овални и за вграждане. Ваните ни са изработени от метал или акрил. Няма как да не Ви спечелим с гаранционният срок на продуктите, който е 25 години. Изобилието от вани включва такива с вградени смесители, дистанционно управление, каскадни батеии, хромотерапия, аеромасаж и т.н.
Заповадайте в нашите магазини или посетете нашия онлайн магазин. Продавач-консултантите ни са на разположение за Вас!

 

Популярни тагове

{news_tags}