Защо да изберем гранитогрес за офиса?


|

Обзавеждането на офиса е също толкова отговорна задача, колкото и обзавеждането а дома. Офиса е мястото, където прекарваме огромна част от своето време. Именно поради тази причина, трябва да си създадем удобство и комфорт. Облицовката на стените и пода са много важни детайли за цялостната визия на помещението ни. Съвременният гранитогрес може да ни свърши прекрасна работа. Той е модерен и практичен, също така можете на облицовате както офиса, така и Вашето жилище с него. Потърсете най-подходящото и функционално решение за обзавеждане на Вашето работно място.
Ако сте разумни и смели можете да се доверите на съвременните предложения на пазара за гранитогрес. Той може да бъде страхотна настилка за офиса Ви. Гранитогреса е изключително качествен и издръжлив, което го прави предпочитана облицовка от много хора. Офиса е подходящото място, където можете да развихрите въображението си и да привлечете вниманието с едно стилно обзавеждане. Модерният гранитогрес, който се предлага на пазара изобилства от размери, форми и дизайни. Подберете този модел, който намирате за най-подходящ.
Гранитогресните плочки носят всички предимства на керамичните плочки. За дизайнерите съвременният гранитогрес е фантастичен продукт. Той е здрав, дълготраен, прави перфектна подова настилка. Лесно се използва, чисти и поддържа. Освен за дизайнерите, гранитогреса е страхотно керамично изделие както за дома, така и за работното място. Гранитогресните плочки поглъщат топлината от помещението и я запазват по-дълго. Също така гранитогресът е материал, който не вреди на децата, на хора с астма, той не отделя вредни емисии.
Когато например използвате полиран гранитогрес, особено в по-светли тонове, той придава усещане за ново измерение в дома, в офиса. Полираните плочки отразяват светлината и правят стаята по-светла, по-отворена и по-просторна.
Питате се как да постигнете този ефект?! Съвременният гранитогрес е висококачествена керамика, която позволява полиране със специално покритие с висока финитура. На пазара се срещат най-често матиран гранитогрес, гланциран и полиран.
Матираният е подходящ за помещения с повече трафик. Той има противохлъзгаща се повърхност. Най-впечатляващ и търсен е гланцираният гранитогрес. Той създава усещане за висока класа и изисканост във всяко помещение. Предпочитан е за полагане в офис сгради. Полираният е най-срещаният вид гранитогрес. Повърхността на плочките стои като емайлирана или лакирана. Това придава елегантност на плочките и прави атмосферата в помещението изискана.
Да се върнем и на самото приготвяне на гранитогреса. То става чрез високотехнологичен процес, който се състои в няколко етапа:
- Създава се подходяща смес, която се състои от глина и различни еднородни материали
- Прибавят се различни съставки, които са важни за дизайна и цвета на продукта
- Приготвената смес се пресова при много голямо налягане, което е гаранция  за устойчивост и здравина на плочките
- Сместа се изпича при специална температура над 1200 градуса
- Създава се повърхността на плочките
Когато обзавеждаме офиса се стремим да получим високо качество и стилна визия.
В зависимост от предпочитанията Ви може да изберете полиран или матиран гранитогрес за пода в офис помещенията. Матираният е лесен за поддръжка и може да се комбинира с всякакви обзавеждания. Полираният гранитогрес от друга страна е малко по-претенциозен, но въпреки това, е също предпочитан за офиса. Луксозният вид на полираният гранитогрес го прави малко по-задължаващ откъм мебели и цялостно обзавеждане. Ако сте ценители на стила, това не трябва да Ви притеснява. Можете да изберете този гранитогрес, който да преобрази помещението, така че Вие да работите спокойно и приятно. Все пак човек прекарва по-голямата част от времето си на работното място. Комфортът е от изключително значение, затова изберете правилният гранитогрес!

Популярни тагове

{news_tags}