Мебели за баня от PVC по поръчка  - водоустойчиви

Мебели за баня от PVC по поръчка - водоустойчиви

0.00 лв.
Баня Стил
22.00лв.

Количество
 
1
 
Купи онлайн с

0.00 лв.

Купи на изплащане Гаранция за най-изгодна цена Право на връщане при покупки онлайн (до 14 дни) Провери преди да платиш Купи онлайн и вземи от магазин

В магазини Баня Стил можете да поръчате мебели за Вашата баня по Ваш размер, с различен дизайн, различна големина, форма и цветове. По-долу сме Ви предложили някои от цветовете в които можете да поръчате Вашите мебели, ако все пак не виждате желания цвят, то може да ни дадете мостра от плочка или желания цвят и ние ще го тонираме за Вас. Цветовете биха могли да бъдат с гланц или матирани.Мебелите се изработват от ПВЦ и са изцяло водоустойчиви. Долните мебели за баня, биха могли да са с Ваша мивка, която вече имате, с мивка за върху плот, мивка за вграждане, с плот от камък, стъкло технически камък в различни цветове. Имаме голям набор от съпътстващи аксесори за Вашите мебели, като крачета за шкафове, дръжки, панти и цветни стъкла. Мебелите имат 3 годишна гаранция. Ако имате идея как да изглеждат шкафовете в банята Ви, то може да посетите магазините ни, да разгледате каталози, за да избистрите идеите си, или просто да ни скицирате идеята си и ние ще я превърнем в реалност. Цените на мебелите за баня по поръчка от ПВЦ са в зависимост от големината им, както и от оцветяването им, затова не се колебайте да изпратите Вашето запитване за цена към нашият екип.

Мебели за баня от PVC с дървесен ефект

Избирайки материала PVC, трябва да знаете, че той е изцяло водоустойчив и колкото и да го мокрите или дори заливате с вода, той няма да промени формата си и цвета си, да се раздуе или разруши. Вече предлгаме на нашите клиенти освен да изработим желаният шкаф, с дизайн и размери на клиента, но и PVCматериала да е с дървесен ефект, с цел да пасне на всяка баня, решена интерорно с естествение цветове и материали.

Ето някои от предлаганите технически фурнири

Мебели за баня от PVC с картинка от декорна плочка или снимка

И за да осъществим напълно Вашите представи, Ви предлагаме, да за изработим за Вас мебел по Ваш дизайн и размери, като освен, че можем да го изпълним във всички цветове по RAL, можем да поставим за Вас върху шкафа снимка по Ваше желание, или да поставим картинка от декорните плочки на Вашата баня.

Мебели за баня от PVC със стъкло

Предлагаме Ви, да изработим за Вас, мебел по Ваш дизайн и размери, като за по-естетически вид, го допълним със стъкло. Може да избирате, между обикновенни стъкла, матирани стъкла, стъкла в различни цветове или нетрадиционни стъкла.

Ето някои от предлаганите стъкла

Мебели за баня по поръчка от PVC  с извити и нестандартни форми и във всички цветове по RAL

Ние можем да изработим за Вас, мебел от PVC както в прави, така и в извити форми. Работим със всиюки цветове по RAL, а ако измежду тях не намирате цвета най-близък до Вашата плочка, то ние ще направим за Вас индивидуално тониране на цвят по плочката Ви.

Ето някои от предлаганите цветове

Мебели за баня по поръчка от PVC  с плот от естествен или технически камък

Ние Ви предлагаме изработка на шкаф по Ваша идея и дизайн, с размерите, които ще паснат най-точно на Вашата баня, в избран от Вас цвят и плот от камък. Техническият камък е с по-нестандартни или силни цветове и е киселино устойчив, а естественият камък-гранита е с по-бледи, естествени цветове. Какъвто и камък да изберте ние можем да направим от него плот за Вашата мебел, с вградена мивка, мивка за върху плот или стандартна мивка за закачане на стена.

Ето и някои от предлаганите камъни

Уважаеми, клиенти, цената на шкафовете по поръчка от PVC, зависи от големината на шкафа, от това дали е с падаща врата, плъзгащо се чекмедже, или вратичка на панти, от това дали ще е с обикновено отваряне или с технологията "soft close", от дръжките или крачетата, които сте избрали, от цвета или сложността на изпълнение, затова за ако желаете да знаете цената на шкафчето, което сте избрали да направите, моля, обърнете се към наш консултант на посочените телефони в магазините ни, където наши колеги ще Ви попитат за необходимата ни информация и ще се свържат с Вас, за да Ви кажат, точната цена, на желаната от Вас мебел, или ни изпратете запитване на електронна поща: [email protected]

 

* Мебели за баня по поръчка цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение

Гаранция за най-изгодна цена

Магазини Баня Стил ви гарантират най-изгодна цена, ако видите по-ниска цена моля използвайте формата за най-изгодна цена по долу и ние ще ви изпратим нашата по-добра оферта.

Изпрати съобщение


Предимствата които получавате при покупка от магазини Баня Стил

- Дванадесет магазина с високо квалифициран персонал, който ще ви помогне да направите най-добрият за вас избор
- Гаранция за най-изгодна цена, така вие нашите клиенти няма да губите време да търсите на други места
- Най-голямото разнообразие от продукти
- Безплатен транспорт за София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Хасково (при поръчка над 100лв.) и преференциални цени за цяла България, за да не плащате допълнително за доставката на вашата стока

Обадете ми се

Въведете Вашият телефонен номер и ние ще Ви върнем обаждането.

Изпрати