промо
Облицовъчни плочки Ibiza - Thermostone
Облицовъчни плочки Ibiza - Thermostone 2
Облицовъчни плочки Ibiza - Thermostone 3

Облицовъчни плочки Ibiza - Thermostone

141.10 лв.
Thermostone
Цената за доставка се определя в зависимост от количеството.


Купи на изплащане Гаранция за най-изгодна цена Право на връщане при покупки онлайн (до 14 дни) Провери преди да платиш Купи онлайн и вземи от магазин


Облицовъчни плочки

Ibiza Blanco Terra
Ibiza Blanco Terra
141.10лв.
кв.м.
Ibiza Marron
Ibiza Marron
141.10лв.
кв.м.
Ibiza Gris Terra
Ibiza Gris Terra
141.10лв.
кв.м.
Ibiza Gris Dark
Ibiza Gris Dark
141.10лв.
кв.м.

Фирма Thermostone е испанска компания, която специализира в производството на изкуствени камъни, декоративни камъни, декоративни тухли и облицовъчни камъни. Производствената база се разпростира на разгърната площ от 2200 м2. Декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават с изключителна здравина, ниско тегло, ниска хигроскопичност, екологичност, широк асортимент от цветове и дизайн, лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес, намалено въздействие на ултравиолетовите лъчи. Фабриката е изцяло ориентирана към европейски стандарти в качеството и производствените процеси. Тя залага на етичност и ориентираност към клиентите във взаимоотношенията си.

Облицовъчни плочки Ibiza са идеалното решение ако искате да внесете модерен и нестандартен елемент към интериора или екстериора на Вашия дом. С моделите от серията може да облицовате цялата фасада или да акцентирате върху част от нея. Серията предлага четири модели с различни цветови нюанси. Освен в дома, облицовъчни плочки Ibiza могат да бъдат поставяни в различни обществени помещения като бизнес сгради, хотели, ресторанти и други. Вдъхнете нов живот на Вашия дом с помощта на облицовъчни плочки Ibiza.

Облицовъчни плочки Ibiza - Thermostone

Дебелина: 2.5 - 3 см
Модели: Ibiza Blanco Terra, Ibiza Marron, Ibiza Gris Terra, Ibiza Gris Dark - 141.10 лв/кв.м

*Забележка: Облицовъчните плочки са с различна форма и размер. За повече информация, моля, обърнете се към продавач-консултант на магазини БАНЯ СТИЛ.

**За поръчка на количество по-малко от 1 пале се начислява еднократна такса от 47.00лв. за обработка, разпалетизиране и повторно пакетиране на стоката. За повече информация, се обърнете към консултантите на магазини БАНЯ СТИЛ.

Облицовъчни плочки Ibiza - Thermostone

Облицовъчни плочки Ibiza - Thermostone

Облицовъчни плочки Ibiza - Thermostone

* Облицовъчни плочки цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 23.09.2023 до 22.10.2023

Изпратете запитване

Изпрати съобщение

Гаранция за най-изгодна цена

Магазини Баня Стил ви гарантират най-изгодна цена, ако видите по-ниска цена моля използвайте формата за най-изгодна цена по долу и ние ще ви изпратим нашата по-добра оферта.

Изпрати съобщение


Предимствата които получавате при покупка от магазини Баня Стил

- Дванадесет магазина с високо квалифициран персонал, който ще ви помогне да направите най-добрият за вас избор
- Гаранция за най-изгодна цена, така вие нашите клиенти няма да губите време да търсите на други места
- Най-голямото разнообразие от продукти
- Безплатен транспорт за София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Хасково (при поръчка над 100лв.) и преференциални цени за цяла България, за да не плащате допълнително за доставката на вашата стока