промо
Облицовъчни плочки Richat - Thermostone
Облицовъчни плочки Richat - Thermostone 2
Облицовъчни плочки Richat - Thermostone 3

Облицовъчни плочки Richat - Thermostone

184.20 лв.
Thermostone
Цената за доставка се определя в зависимост от количеството.


Купи на изплащане Гаранция за най-изгодна цена Право на връщане при покупки онлайн (до 14 дни) Провери преди да платиш Купи онлайн и вземи от магазин


Облицовъчни плочки

Richat Quartz
Richat Quartz
184.20лв.
кв.м.
Richat Amber
Richat Amber
184.20лв.
кв.м.
Richat Mud
Richat Mud
184.20лв.
кв.м.
Richat Graphite
Richat Graphite
184.20лв.
кв.м.

Фирма Thermostone е испанска компания, която специализира в производството на изкуствени камъни, декоративни камъни, декоративни тухли и облицовъчни камъни. Производствената база се разпростира на разгърната площ от 2200 м2. Декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават с изключителна здравина, ниско тегло, ниска хигроскопичност, екологичност, широк асортимент от цветове и дизайн, лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес, намалено въздействие на ултравиолетовите лъчи. Фабриката е изцяло ориентирана към европейски стандарти в качеството и производствените процеси. Тя залага на етичност и ориентираност към клиентите във взаимоотношенията си.

Облицовъчни плочки Richat са чудесен избор, ако искате да внесете кокетен и модерен елемент към цялостния дизайн на Вашия дом. Серията е представена от няколко модела с различни цветове, които ще спомогнат да създадете желаната от Визия. Плочките са подходящи за поставяне, както в интериора, така и в екстериора на дома. Също така с тях може да се облицоват различни обществени помещения като хотели, офиси и бизнес сгради. Добавете модерен и внушителен акцент към цялостния интериор на Вашия дом с помощта на облицовъчни плочки Richat.

Облицовъчни плочки Richat - Thermostone

Дебелина: 3.4 - 4.5 см
Модели: Richat Quartz, Richat Amber, Richat Mud, Richat Graphite - 184.20 лв/кв.м

*Забележка: Облицовъчните плочки са с различна форма и размер. За повече информация, моля, обърнете се към продавач-консултант на магазини БАНЯ СТИЛ.

**За поръчка на количество по-малко от 1 пале се начислява еднократна такса от 47.00лв. за обработка, разпалетизиране и повторно пакетиране на стоката. За повече информация, се обърнете към консултантите на магазини БАНЯ СТИЛ.

Облицовъчни плочки Richat - Thermostone

Облицовъчни плочки Richat - Thermostone

Облицовъчни плочки Richat - Thermostone

* Облицовъчни плочки цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.05.2024 до 24.06.2024

Изпратете запитване

Изпрати съобщение

Гаранция за най-изгодна цена

Магазини Баня Стил ви гарантират най-изгодна цена, ако видите по-ниска цена моля използвайте формата за най-изгодна цена по долу и ние ще ви изпратим нашата по-добра оферта.

Изпрати съобщение


Предимствата които получавате при покупка от магазини Баня Стил

- Дванадесет магазина с високо квалифициран персонал, който ще ви помогне да направите най-добрият за вас избор
- Гаранция за най-изгодна цена, така вие нашите клиенти няма да губите време да търсите на други места
- Най-голямото разнообразие от продукти
- Безплатен транспорт за София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Хасково (при поръчка над 100лв.) и преференциални цени за цяла България, за да не плащате допълнително за доставката на вашата стока

Обадете ми се

Въведете Вашият телефонен номер и ние ще Ви върнем обаждането.

Изпрати